Waar het om gaat.

Jouw nieuwe webshop moet er fantastisch uitzien. Belangrijker is echter dat jouw webshop die wij voor jouw maken zorgt voor meer klanten en omzet. Dat is waar het om gaat.

 • online marketing

  Je wilt nieuwe klanten en meer omzet.

  Bezoekers omtoveren tot nieuwe klanten. Dat is het doel van een webshop. Op alle mogelijke manieren. Op een bij jouw bedrijf passende manier zorgen dat er aankopen gedaan worden. Een duidelijke navigatiestructuur, zodat iedereen snel vindt wat hij of zij zoekt.

  De gebruiksvriendelijkheid zo gemakkelijk maken waardoor elke bezoeker iets in het winkelmandje wilt gooien en wilt afrekenen. Zo snel mogelijk. Door bewezen technieken te gebruiken zorgen we voor een converterende webshop, samen met jou.

 • onderhoud

  Je wilt jouw webshop zelf beheren.

  Wij bouwen al onze webshops (en websites en webapplicaties) in het WordPress CMS. Waarom? Omdat het een gebruiksvriendelijk systeem is, dat schaalbaar, flexibel en klaar voor de toekomst is.

  Een simpele webshop met een tiental producten of een webshop met duizenden producten en koppelingen met externe systemen (denk aan administratie, betaal/verzendmogelijkheden). Alles is mogelijk. En jij als klant kunt altijd met een paar klikken teksten en afbeeldingen veranderen en nieuwe producten toevoegen.

 • ontwerpen

  Je wilt een responsive webshop.

  Jouw webshop moet altijd en overal bereikbaar zijn. Tegenwoordig worden webshops meer bezocht via een mobiele telefoon, dan via de normale computer. Wij bouwen al onze webshops volledig responsive. Dit betekent dat alle webshops die wij ontwikkelen mee schalen met het apparaat waarop hij bekeken wordt.

  Gemak dient de mens. Het moet voor mensen zó gemakkelijk zijn om jouw webshop te gebruiken, dat ze er wel moeten kopen. Zo zorgen wij voor een optimale gebruikservaring, ongeacht het apparaat waarop jouw webshop bekeken wordt.

 • resultaaat

  Je wilt goed gevonden worden.

  Een nieuwe webshop is top. Hij moet alleen wel gevonden worden, om omzet te kunnen maken. Wij houden tijdens alle fases van het project rekening met de vindbaarheid van jouw nieuwe webshop.

  Tijdens het ontwerpen van jouw webshop zorgen we ervoor dat alle elementen op de juiste plaats staan en dat er voldoende ruimte is voor teksten, die zoekmachines belangrijk vinden. Bij het ontwikkelen van jouw webshop zorgen we voor de juiste code, zodat zoekmachines snel weten waar jouw webshop over gaat. Dit zorgt allemaal voor een betere vindbaarheid.

 • start een project

  Je wilt een écht goede WordPress webshop.

  Laten wij nu toevallig écht goede WordPress webshops bouwen. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Wij zijn full-service.

 • ontwikkelen

  Wordpress shop laten bouwen.

  Het mogelijk je huidige website te laten omzetten naar wordpress. Dit opent de deur voor een Woocommerce webshop. Maak van je website een WordPress webwinkel. Er zijn vele voordelen van een bestaande website omzetten naar het WordPress content management systeem zoals zelf gemakkelijk berichten vormgeven en plaatsen.

  1. Neem contact op

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com