Waar het om gaat.

Uiteraard is het belangrijk dat je nieuwe website er mooi uitziet. Nóg belangrijker is dat de website die wij voor jouw maken zorgt voor meer klanten en omzet. Dat is waar het om gaat.

 • online marketing

  Je wilt nieuwe klanten en meer omzet.

  Dat jouw nieuwe website voor jou werkt, terwijl jij je bezighoudt met je dagelijkse werkzaamheden. Dat is waar wij, samen met jou, aan gaan werken. Leads genereren, contact momenten creëren of de bezoekers van informatie voorzien. Wat het doel ook is, jullie website moet dat in alles uitstralen.

  Samen zorgen wij ervoor dat jullie website wordt ontworpen binnen de huisstijl én ontwikkelen wij de website zo, zodat het ontwerp en de techniek bijdragen aan een goede vindbaarheid. Op die manier krijg je meer klanten en meer omzet.

 • onderhoud

  Je wilt jouw website zelf beheren.

  Meer dan één derde van alle websites op het Internet draait op het WordPress CMS. Waarom? Omdat het een heel gebruiksvriendelijk systeem is. Het is schaalbaar, flexibel en klaar voor de toekomst. Wij ontwikkelen al onze websites in WordPress.

  Een simpele informatieve website, een website met allerlei speciale functionaliteiten, alles is mogelijk. Ook het bouwen van een succesvolle webshop is mogelijk is WordPress. En jij als klant kunt altijd met een paar klikken teksten en afbeeldingen veranderen en nieuwe pagina’s aanmaken.

 • ontwerpen

  Je wilt een responsive website.

  Je wilt een website die altijd en overal goed bereikbaar is. Hij moet dus ook op tablets en mobiele telefoons goed werken. Wij bouwen al onze websites volledig responsive. Dit betekent dat alle websites die wij ontwikkelen mee schalen met het apparaat waarop hij bekeken wordt.

  Op een computer staan er bijvoorbeeld vier kolommen naast elkaar. Op een tablet worden dit er twee naast elkaar en twee onder elkaar en op mobiele telefoons schuiven ze allemaal netjes onder elkaar. Zo zorgen wij voor een optimale gebruikservaring, ongeacht het apparaat waarop de website bekeken wordt.

 • resultaaat

  Je wilt goed gevonden worden.

  Op het moment dat je nieuwe website online gaat wil je natuurlijk ook dat je gevonden wordt. Wij houden tijdens alle fases van het project rekening met de vindbaarheid van jouw nieuwe website. We zorgen tijdens de ontwerpfase dat de website op de juiste manier is ingedeeld en dat er voldoende ruimte is voor teksten, die zoekmachines belangrijk vinden.

  Tijdens de ontwikkelfase zorgen we voor de juiste code, zodat de zoekmachines snel weten waar jouw website over gaat. Dit draagt allemaal bij aan de vindbaarheid van jouw nieuwe website.

 • start een project

  Je wilt een écht goede WordPress website.

  Laten wij nu toevallig écht goede WordPress websites bouwen. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Wij zijn full-service.

 • ontwerpen

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com