REISBUREAU'S DIE ONS AL VERTROUWEN

Wil jij meer klanten en een hogere omzet? Laat jouw reisbureau website maken door Internetbureau Jun-E-Jay.

Meer klanten en omzet

Nieuwe klanten vinden hoeft niet moeilijk te zijn

Als kleinschalige reisorganisatie of adviseur zorg je ervoor dat jouw klanten een prachtige vakantie hebben. Mensen boeken graag bij jou, maar omdat je geen online boekingen ontvangt, tast je in het duister.
* Niemand vraagt een sales gesprek aan

* Jouw website voelt niet aan als “jou” en je hoopt dat niemand het ziet

* Je bent bang dat een verkoop website niet voor jou bestemd is

Tip: heb je al een website, maar baal je van de hoge kosten, het gebrek aan bezoekers of het lage aantal leads? Ontdek met onze gratis Website Scan hoe het beter kan en jij online meer omzet kunt maken.

website laten maken meer leads - Internetbureau Jun-E-Jay

Meer klanten en omzet

Laten we dat oplossen.

De websites die ik bouw zorgen voor RESULTAAT.
Ik ben er om jouw meer klanten te bezorgen, zodat jij je kan focussen op datgene waarom je jouw bedrijf bent begonnen; om mensen de vakantie van hun leven bezorgen.

Kom erachter hoe wij samen kunnen werken.

gratis adviesgesprek aanvragen

website laten maken meer leads - Internetbureau Jun-E-Jay

Aangenaam. Wij zijn Internetbureau Jun-E-Jay

Wij helpen kleinschalige reisorganisaties om online te groeien.

Jij kunt mensen de vakantie van hun leven bezorgen. Dat is jouw speciale kracht. Je bent een hele goede reisagent, je ontzorgt jouw klanten op alle gebieden en je bent klaar om ook online grote stappen te zetten.

Wij bouwen reisbureau websites die jou meer klanten opleveren, zodat jij de levens van vele mensen kunt veranderen met de reis van hun dromen.

Tip: Net begonnen met je reisbureau? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

website laten maken meer leads - Internetbureau Jun-E-Jay

Reis van hun leven

Als kleinschalige reisorganisatie help jij jouw klanten aan de reis van hun leven.

Wij zijn een Internetbureau gestart om te zorgen dat jij dat nog vaker kunt doen. Dus laten we samen zorgen voor meer klanten en een hogere omzet!

Laten we het maar gewoon zeggen

Jij bezorgt jouw klanten altijd hele mooie vakanties.

Jij bezorgt jouw klanten altijd hele mooie vakanties. Je bent slim. Je krijgt dingen voor elkaar.

Maar, waarom boekt er dan (bijna) niemand online een reis?

website laten maken gebruiksvriendelijk - Internetbureau Jun-E-Jay

Goed gedaan!

Je hebt een website, helemaal zelf gemaakt in WordPress.

Het heeft je heel veel tijd op YouTube gekost en veel te veel vrije weekenden zijn in rook opgegaan. Maar, het is je gelukt en je bent trots.

Toch voel je ook:
– Dat je onzeker bent over de technische uitdagingen
– Teleurgesteld dat niemand zich inschrijft voor je nieuwsbrief
– Bang, omdat de (online) boekingen achterwegen blijven

website laten maken gebruiksvriendelijk - Internetbureau Jun-E-Jay

Samen kom je verder

Websites zijn ingewikkeld als je het helemaal alleen probeert te doen.

We zien het helaas veel te vaak met onze klanten. De meeste hebben uren op YouTube naar tutorials gekeken. Sommige hebben zelfs echte horrorverhalen over ingehuurde freelancers die niets meer laten horen, zelfs nadat ze al duizenden euro’s hebben ontvangen.

Ze geloven allerlei online advies, die totaal niet relevant is voor hun bedrijf en eindigen met een website die geen resultaat boekt. We zien helaas veel te vaak dat ze dit punt bereiken en dan opgeven.

Ze overtuigen zichzelf ervan dat ze niet goed genoeg zijn en dat er daarom geen online boekingen binnen komen. Ze denken dat ze gefaald hebben, stoppen met het bedrijf en laten de website verwijderen.

website laten maken gebruiksvriendelijk - Internetbureau Jun-E-Jay

Laten we dit oplossen!

Aangenaam, wij zijn Internetbureau Jun-E-Jay.

Wij bouwen websites voor kleinschalige reisorganisaties en zelfstandige reisadviseurs zoals jij, zodat jij je kan focussen op het regelen van een droomvakantie voor jouw klanten.

Wij helpen onze klanten met:
– meer leads ontvangen
– nieuwe klanten binnenhalen
– meer inschrijvingen op hun nieuwsbrief

Wij kunnen jou ook helpen.

gratis adviesgesprek aanvragen

website laten maken gebruiksvriendelijk - Internetbureau Jun-E-Jay

Wat onze klanten zeggen

Een selectie van door ons gemaakte reisbureau websites

reisbureau website laten maken Local Hideaways - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken Tura Travel - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken Atma Asia - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken Kingfisher Tours - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken Vakantieduiker - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken - Internetbureau Jun-E-Jay

Krijg inzicht in de verbeterpunten van jouw reisbureau website met de gratis Website Scan

 • website laten maken websitescan aanvragen

  Vraag de scan aan

  Vul het formulier in. Het duurt slechts 10 seconden.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan uitvoeren

  Wij voeren de scan uit

  Wij voeren een complete websitescan uit en sturen jou de resultaten.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan aan de slag

  Ga aan de slag

  Ga aan de slag met de resultaten en krijg meer klanten en een hogere omzet.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

Je moet het zien om het te geloven

De oude situatie

Eind 2019 nam Iduna van Vakantieduiker contact met ons op, omdat ze haar nieuwe reisbureau website wilde laten maken. De nieuwe website moest gemaakt worden in WordPress en zowel qua uiterlijk en techniek als conversie een grote verbeterslag maken.

Haar oude website bevatte heel erg veel lange stukken tekst en weinig visuele elementen. Daarnaast zijn er geen call-to-actions om de bezoekers door de website te begeleiden. Een gemiste kans om met haar website meer leads te genereren.

Tijd om daar verandering in te brengen!

website laten maken Alkmaar - Vakantieduiker oude situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

De nieuwe situatie

Na meerdere gesprekken over het doel en de structuur van de website zijn wij aan de slag gegaan met het maken van de nieuwe website. Een fris, modern en nieuw ontwerp én een logische route, dankzij het gebruik van duidelijke call-to-actions, een goede gebruikerservaring en een logische customer journey.

website laten maken Alkmaar - Vakantieduiker nieuwe situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

Zeg nou zelf. Dat is een hele verbetering, toch? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, dit wil ik ook!

Hoe zit dat?

FAQ reisbureau website laten maken: veelgestelde vragen

We werken voor de website die je wilt laten maken zoveel mogelijk met vaste prijzen om een website te laten maken, zodat je goed weet waar je aan toe bent. En wil je extra functionaliteiten of meer pagina’s toevoegen aan jouw nieuwe WordPress-website? Het meest gebruikte CMS ter wereld biedt allerlei geavanceerde mogelijkheden. Voor een professionele website die volledig aan je wensen voldoet, waarmee je de basis legt voor meer klanten en omzet.

Benieuwd wat de kosten zijn om een echt goede WordPress website te laten maken door onze ervaren specialisten? We maken graag een vrijblijvende offerte voor je, neem daarvoor contact met ons op. Je kunt ook onderaan deze pagina kijken, waar je onze "vanaf" prijzen kunt zien.

Zodra je een website wilt laten maken in gaan we daarmee zo snel mogelijk voor je aan de slag. Een eenvoudige nieuwe website kunnen we daarom al binnen 2 tot 3 weken opleveren.

Gemiddeld werken we 4 tot 5 weken aan nieuwe websites, ook als het gaat om meer pagina’s of een specifiek design dat je voor ogen hebt. En zoek je naar 100% maatwerk? Houd dan rekening met zo’n 8 tot 12 weken, waarin we precies ontwikkelen wat jij nodig hebt. Uiteraard zullen we je vooraf aangeven hoeveel tijd we nodig hebben om de website te laten maken. Zodat je goed weet waar je aan toe bent, inclusief de mogelijkheden voor feedback en om eventuele wijzigingen door te geven. Voor een website waarover jij straks 100% tevreden bent, omdat die nieuwe klanten en meer online omzet genereert.

Wil je een website laten maken? We bepalen samen met jou welke pagina’s je nodig hebt en wat daarop moet komen te staan. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring bij ons in het team weten we goed waar bezoekers naar op zoek zijn. En waarmee je ze alleen maar af zou leiden, waardoor het niet van meerwaarde is op de pagina. We denken daarover graag met je mee, al ben jij natuurlijk degene die uiteindelijk de beslissingen neemt en de touwtjes in handen heeft.

Tevreden met de opzet en de manier waarop we in WordPress voor je zullen bouwen? We de website en laten je zien hoe het webdesign online zal overtuigen. Met een frisse stijl en met aandacht voor online conversie. Om bezoekers te informeren, te overtuigen en activeren. Zodat ze vanaf de website contact met je opnemen, waarmee jij nieuwe klanten en meer omzet genereert.

Na jouw akkoord op het ontwerp starten we de ontwikkeling. We gaan aan de slag in WordPress en ontwikkelen een website die je daarna in de basis zelf kunt beheren. Zodat je voor kleine wijzigingen niet steeds de webbouwer nodig hebt en je in plaats daarvan zelf de maximale controle ervaart. Terwijl we er natuurlijk graag voor je zijn als je er zelf niet meer uitkomt.

Voor de live-gang doen we een final check, om zeker te weten dat alles werkt zoals we het bedoeld hebben. Daarna zullen we je de website opleveren, die meteen klaar is voor gebruik. Zodat jij nieuwe klanten kunt werven en online omzet kunt genereren, dankzij een echt goede WordPress website die je in Haarlem kunt laten maken.

Jouw website gebruikt het WordPress-CMS. Dat is het meest gebruikte CMS ter wereld, actief bij maar liefst 35% van alle websites. Ideaal voor een eenvoudige en andere websites, met geavanceerde mogelijkheden voor maatwerk. Je kunt de website in de basis zelf beheren, bijvoorbeeld als je teksten aan wilt passen of een afbeelding wilt toevoegen. En wil je een blogartikel schrijven of een nieuwe pagina aanmaken? Ook dat kun je gewoon zelf, waardoor je daar niet steeds de webbouwer voor nodig hebt.

WordPress krijgt zeer regelmatig nieuwe updates, waarmee wij ervoor zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Dat garandeert een gebruiksvriendelijk systeem met steeds nieuwe en verbeterde mogelijkheden. En een veilige website, dankzij de beveiligingsupdates die we doorvoeren om de deur dicht te houden voor eventuele hackers en andere kwaadwillenden die het op jouw website voorzien hebben. Je bent veilig en kunt er eenvoudig zelf mee werken, voor het beste van twee online werelden.

Na oplevering kun je zelf aan de slag met de content van de website. Dat betekent dat je eenvoudig teksten kunt plaatsen, kunt aanpassen en zelfs weer weg kunt halen. En dat je zelf bepaalt welke pagina’s en artikelen je publiceert.

Het technisch onderhoud zullen wij voor je doen. Dat betekent dat we updates doen voor WordPress, het thema en de plugins. Op die manier houden we ze altijd up-to-date, voorkomen we beveiligingslekken en hoef jij je daar geen moment zorgen over te maken. Zodat je zeker weet dat het technisch in orde is en je profiteert van maximale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Daarnaast maken we dagelijks een back-up van alle bestanden en jouw database. Op die manier voorkomen we dat er per ongeluk een keer iets verloren kan gaan. En gaat er onverhoopt toch een keer iets mis? Dan helpen we je jouw website vanuit de back-up gewoon weer terug te zetten. Zodat je verder kunt vanaf waar je gebleven was. Zonder zorgen en met de mogelijkheid om snel weer nieuwe klanten aan te trekken en meer omzet te genereren. Dankzij een WordPress website die je laat maken, met aandacht voor de details die jou een zorgeloze online ervaring opleveren.

website laten maken FAQ - Internetbureau Jun-E-Jay

Wij maken reisbureau websites voor elk budget

 • Budget website laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 8 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
   
  vanaf
  € 1.350 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Basis website laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 12 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Reviews
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
   
  vanaf
  € 2.380 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Maatwerk website laten maken

  Website op maat in WordPress
  Uniek ontwerp voor elke pagina
  Onebeperkt aantal pagina's
  Responsive
  Social Media Integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contact Formulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
  Reviews
  Veelgestelde vragen
  301 Redirects
  Social share
   
  vanaf
  € 3.820 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
[email protected]