REISBUREAU'S DIE ONS AL VERTROUWEN

Wil jij meer klanten en een hogere omzet? Laat jouw reisbureau website maken door Internetbureau Jun-E-Jay.

De start

Zelfstandig reisadviseur worden: waar begin je mee?

Je wilt zelfstandig reisadviseur worden? Gefeliciteerd, een geweldige keuze! Er werkt niets beter dan doen wat je leuk vindt. Bijvoorbeeld als je anderen de reis van hun leven wilt helpen organiseren. Waarbij jij er op de achtergrond voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. En je natuurlijk voor jouw reizigers klaarstaat, zowel persoonlijk als online.

Een goede zelfstandig reisadviseur biedt z’n reizigers de beste ervaring. In het persoonlijk contact, met de belangrijke documentatie en natuurlijk online, als jouw klanten inspiratie opdoen. Of als ze even checken wie je precies bent en wat je achtergrond is. Waarmee je een goede indruk wilt maken, omdat je dat maar één keer voor het eerst kunt doen.

website laten maken meer leads - Internetbureau Jun-E-Jay

Herken jij jezelf?

Reislustig en organiserend

Voordat je met je eigen onderneming van start gaat heb je waarschijnlijk al wat stappen gezet. Of juist nog helemaal niet, omdat je benieuwd bent wat erbij komt kijken. En of je wel geschikt bent om daarmee aan de slag te gaan. Het is een geweldige zelfstandige functie, die aan de andere kant ook verantwoordelijkheden kent. En die vraagt om veel energie, dus dat is misschien wel de belangrijkste voorwaarde.

Wil je zelfstandig reisadviseur worden? Dan ben je in ieder geval reislustig. Je houdt ervan om naar de andere kant van de wereld te vliegen en in contact te komen met nieuwe culturen. Of je trekt er juist in de omgeving op uit, om de plekken te ontdekken waar anderen achteloos voorbij lijken te lopen. Iets dat je niet kunt uitstaan, omdat er zowel hier als daar zo ontzettend veel moois te zien is en te beleven valt.

Tegelijkertijd ben je heel organiserend ingesteld als je zelfstandig reisadviseur wilt worden. Je weet van je eigen reizen waarschijnlijk dat er van alles geregeld moet worden, om dit op rolletjes te laten verlopen. En dan gaat het nog om je eigen reis, waarin je slim gebruik kunt maken van de eerdere ervaringen die je hebt opgedaan. Hoe moet dat als je reizigers voor het eerst helpt een reis te organiseren? Als jij ervoor wilt zorgen dat je reizigers een geweldige tijd hebben, dan zal je jouw organisatorisch talent behoorlijk moeten aanspreken.

website laten maken meer leads - Internetbureau Jun-E-Jay

Werken waar je maar wilt

Jouw laptop als kantoor.

En andersom hoef je het natuurlijk ook niet groter te maken dan het is. Veel enthousiaste reizigers die zelfstandig reisadviseur worden leren het vak gaandeweg. Met vallen en opstaan, om wijzer te worden als ondernemer en je reizigers zo goed mogelijk te helpen. Met creatieve oplossingen als het even tegenzit en door vooraf na te denken over wat er mogelijk kan gebeuren. Om ze voor te bereiden waar dat mogelijk is en klaar te staan als dat nodig blijkt. Twee manieren waarop je een geweldige service kunt aanbieden, vanuit persoonlijke betrokkenheid bij iedereen die op reis gaat.

Dat doe je soms op locatie en bijvoorbeeld door vooraf langs te gaan bij de accommodaties die je als zelfstandig reisadviseur gaat aanbieden. Of door contacten te onderhouden op de verschillende mooie plekken, die je jouw reizigers graag wilt gaan laten zien. Omdat je er zelf een aantal keren geweest bent of omdat je weet dat het goed past bij de reis die ze graag willen maken.

Op andere momenten werk je vooral op afstand, waardoor je laptop eigenlijk voldoende is als kantoor. Waarmee je alle kanten op kunt, zelf om te communiceren met jouw reizigers aan de andere kant van de wereld. Zodat je zelfstandig reisadviseur kunt worden vanuit Nederland, vanuit België, Zuid-Spanje en zelfs de landen ver buiten Europa. Om vanuit daar de reizen te organiseren en bijvoorbeeld te videobellen. Of door persoonlijk af te spreken en de meer noodzakelijke zaken via e-mail en telefoon af te handelen. Waardoor je kunt werken waar je maar wilt, als je daar een goede website bij hebt.

website laten maken meer leads - Internetbureau Jun-E-Jay

Helemaal op eigen benen?

Zelf of met ondersteuning.

Als je zelfstandig reisadviseur wilt worden en je daarmee niet of nauwelijks ervaring hebt kan het fijn zijn om wat hulp achter de hand te houden. Zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. En om terug te vallen als je het even niet meer weet, om je reizigers toch een passende oplossing en geweldige ervaring te kunnen bieden. Absoluut geen schade en ook online ontzettend goed mogelijk, dankzij de organisaties die daarvoor beschikbaar zijn.

Er zijn verschillende organisaties die zelfstandig reisadviseurs helpen. Ze staan bijvoorbeeld telefonisch voor ze klaar, zodat je contact op kunt nemen als je het even niet meer weet. Op het moment dat je een reis wilt verkopen, als je die gaat verwerken of op het moment dat je tegen problemen aanloopt. Om even te kunnen overleggen, navraag te doen bij andere adviseurs of om gewoon aan te geven wat er aan de hand is en waar je tegenaan loopt. Allemaal dingen waar je mee te maken kunt krijgen als je zelfstandig reisadviseur wilt worden. En ontzettend interessant, bijvoorbeeld door kennis en ervaringen uit te wisselen.

En heb je aan de andere kant al wat ondernemerservaring als je zelfstandig reisadviseur wilt worden? Je kunt er ook voor kiezen om helemaal op eigen benen te gaan staan. Met pakketten die je aanbiedt of diensten die reizigers kunnen afnemen bij het voorbereiden, organiseren en boeken van de reis die ze willen gaan maken. Je bepaalt zelf op welke manier je daarmee aan de slag gaat en het is iets dat je in de loop van de tijd bovendien weer kunt aanpassen.

website laten maken gebruiksvriendelijk - Internetbureau Jun-E-Jay

Niets vergeten

Waar moet je aan denken?

Misschien help je vrienden, familie en andere bekenden al veel langer met de reizen die ze maken. Je bent dan eigenlijk al zelfstandig reisadviseur geworden, waarschijnlijk zonder dat je het zelf door had. Dat betekent dat je al wat ervaring hebt en goed weet wat er allemaal bij komt kijken. Tenminste, bij het organiseren van de reis en het boeken daarvan. Als je er professioneel mee aan de slag wilt moet je rekening houden met nog wat andere zaken. Je leidt vanaf dat moment een bedrijf. Dat betekent dat je je professioneel zal moeten presenteren, dat je een website nodig hebt en dat je moet nadenken over bijvoorbeeld drukwerk en marketing.

We zetten een paar dingen voor je op een rij die je niet over het hoofd mag zien als je zelfstandig reisadviseur wilt worden:

Drukwerk om indruk te maken
Spreek je reizigers op een beurs, komen ze bij je langs of ga je bij hen op bezoek? Zorg ervoor dat je wat drukwerk bij je hebt, waarmee je een professionele indruk kunt maken. De belangrijkste manier om het meteen goed te doen, waarmee je het vertrouwen wint als zelfstandig reisadviseur.

Marketing en merkopbouw
Wie wil groeien moet een grotere doelgroep aanspreken. Met marketing en door je merk op te bouwen, ook als het bedrijf bestaat uit alleen jij als adviseur. Met een specifieke stijl, een regio waar je goed in bent of een unieke aanpak waaraan reizigers je gaan herkennen. Zodat ze voor jou kiezen en weten wat ze kunnen verwachten, waar jij je voordeel mee kunt doen.

Systemen en software om in te werken
Zorg ervoor dat je werkt met professionele systemen en software, zowel voor het contact, de planningen en organisatie als de boekingen. Maak de gegevens online inzichtelijk en beschikbaar

website laten maken gebruiksvriendelijk - Internetbureau Jun-E-Jay

Online overtuigen

Zelfstandig reisadviseur met de beste website

Je wilt zelfstandig reisadviseur worden en meteen een goede indruk maken? Zorg ervoor dat je een website hebt die vlekkeloos werkt. Als belangrijke eerste online ervaring, waarmee je de toon zet voor de rest van jullie samenwerking. Door op de verschillende pagina’s te laten zien wie je bent, wat je doet en waarom je hebt gekozen voor de aanpak die je hanteert. Als jouw persoonlijke verhaal en ervaring, waarmee je anderen enthousiast maakt om jou in te schakelen. Als de persoonlijke adviseur om een geweldige reis voor ze samen te stellen, waar reizigers blij van worden.

De WordPress website voor jou als zelfstandig reisadviseur is het perfecte visitekaartje, maakt enthousiast en smaakt als het goed is naar meer. Dankzij pagina’s die razendsnel laden, een logische opbouw die op het juiste moment overtuigt en met diverse contactmogelijkheden om een aanvraag bij je te doen.

Ben jij benieuwd hoe jouw website als zelfstandig reisadviseur er wat ons betreft uit zou moeten zien en hoe je jouw reizigers laat zien wat je voor ze kan betekenen? Neem contact op en vertel ons over je plannen. Dan denken wij met je mee en bouwen we aan een website waarmee jij de belangrijke eerste stap zet. Zodat je jouw reizigers online kunt overtuigen met wat jij als zelfstandig reisadviseur te bieden hebt. Ben jij er klaar voor?

website laten maken gebruiksvriendelijk - Internetbureau Jun-E-Jay

Wat onze klanten zeggen

Een selectie van door ons gemaakte reisbureau websites

reisbureau website laten maken Local Hideaways - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken Tura Travel - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken Atma Asia - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken Kingfisher Tours - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken Vakantieduiker - Internetbureau Jun-E-Jay

reisbureau website laten maken - Internetbureau Jun-E-Jay

Krijg inzicht in de verbeterpunten van jouw reisbureau website met de gratis Website Scan

 • website laten maken websitescan aanvragen

  Vraag de scan aan

  Vul het formulier in. Het duurt slechts 10 seconden.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan uitvoeren

  Wij voeren de scan uit

  Wij voeren een complete websitescan uit en sturen jou de resultaten.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan aan de slag

  Ga aan de slag

  Ga aan de slag met de resultaten en krijg meer klanten en een hogere omzet.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

Je moet het zien om het te geloven

De oude situatie

Eind 2019 nam Iduna van Vakantieduiker contact met ons op, omdat ze haar nieuwe reisbureau website wilde laten maken. De nieuwe website moest gemaakt worden in WordPress en zowel qua uiterlijk en techniek als conversie een grote verbeterslag maken.

Haar oude website bevatte heel erg veel lange stukken tekst en weinig visuele elementen. Daarnaast zijn er geen call-to-actions om de bezoekers door de website te begeleiden. Een gemiste kans om met haar website meer leads te genereren.

Tijd om daar verandering in te brengen!

website laten maken Alkmaar - Vakantieduiker oude situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

De nieuwe situatie

Na meerdere gesprekken over het doel en de structuur van de website zijn wij aan de slag gegaan met het maken van de nieuwe website. Een fris, modern en nieuw ontwerp én een logische route, dankzij het gebruik van duidelijke call-to-actions, een goede gebruikerservaring en een logische customer journey.

website laten maken Alkmaar - Vakantieduiker nieuwe situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

Zeg nou zelf. Dat is een hele verbetering, toch? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, dit wil ik ook!

Hoe zit dat?

FAQ reisbureau website laten maken: veelgestelde vragen

We werken voor de website die je wilt laten maken zoveel mogelijk met vaste prijzen om een website te laten maken, zodat je goed weet waar je aan toe bent. En wil je extra functionaliteiten of meer pagina’s toevoegen aan jouw nieuwe WordPress-website? Het meest gebruikte CMS ter wereld biedt allerlei geavanceerde mogelijkheden. Voor een professionele website die volledig aan je wensen voldoet, waarmee je de basis legt voor meer klanten en omzet.

Benieuwd wat de kosten zijn om een echt goede WordPress website te laten maken door onze ervaren specialisten? We maken graag een vrijblijvende offerte voor je, neem daarvoor contact met ons op. Je kunt ook onderaan deze pagina kijken, waar je onze "vanaf" prijzen kunt zien.

Zodra je een website wilt laten maken in gaan we daarmee zo snel mogelijk voor je aan de slag. Een eenvoudige nieuwe website kunnen we daarom al binnen 2 tot 3 weken opleveren.

Gemiddeld werken we 4 tot 5 weken aan nieuwe websites, ook als het gaat om meer pagina’s of een specifiek design dat je voor ogen hebt. En zoek je naar 100% maatwerk? Houd dan rekening met zo’n 8 tot 12 weken, waarin we precies ontwikkelen wat jij nodig hebt. Uiteraard zullen we je vooraf aangeven hoeveel tijd we nodig hebben om de website te laten maken. Zodat je goed weet waar je aan toe bent, inclusief de mogelijkheden voor feedback en om eventuele wijzigingen door te geven. Voor een website waarover jij straks 100% tevreden bent, omdat die nieuwe klanten en meer online omzet genereert.

Wil je een website laten maken? We bepalen samen met jou welke pagina’s je nodig hebt en wat daarop moet komen te staan. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring bij ons in het team weten we goed waar bezoekers naar op zoek zijn. En waarmee je ze alleen maar af zou leiden, waardoor het niet van meerwaarde is op de pagina. We denken daarover graag met je mee, al ben jij natuurlijk degene die uiteindelijk de beslissingen neemt en de touwtjes in handen heeft.

Tevreden met de opzet en de manier waarop we in WordPress voor je zullen bouwen? We de website en laten je zien hoe het webdesign online zal overtuigen. Met een frisse stijl en met aandacht voor online conversie. Om bezoekers te informeren, te overtuigen en activeren. Zodat ze vanaf de website contact met je opnemen, waarmee jij nieuwe klanten en meer omzet genereert.

Na jouw akkoord op het ontwerp starten we de ontwikkeling. We gaan aan de slag in WordPress en ontwikkelen een website die je daarna in de basis zelf kunt beheren. Zodat je voor kleine wijzigingen niet steeds de webbouwer nodig hebt en je in plaats daarvan zelf de maximale controle ervaart. Terwijl we er natuurlijk graag voor je zijn als je er zelf niet meer uitkomt.

Voor de live-gang doen we een final check, om zeker te weten dat alles werkt zoals we het bedoeld hebben. Daarna zullen we je de website opleveren, die meteen klaar is voor gebruik. Zodat jij nieuwe klanten kunt werven en online omzet kunt genereren, dankzij een echt goede WordPress website die je in Haarlem kunt laten maken.

Jouw website gebruikt het WordPress-CMS. Dat is het meest gebruikte CMS ter wereld, actief bij maar liefst 35% van alle websites. Ideaal voor een eenvoudige en andere websites, met geavanceerde mogelijkheden voor maatwerk. Je kunt de website in de basis zelf beheren, bijvoorbeeld als je teksten aan wilt passen of een afbeelding wilt toevoegen. En wil je een blogartikel schrijven of een nieuwe pagina aanmaken? Ook dat kun je gewoon zelf, waardoor je daar niet steeds de webbouwer voor nodig hebt.

WordPress krijgt zeer regelmatig nieuwe updates, waarmee wij ervoor zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Dat garandeert een gebruiksvriendelijk systeem met steeds nieuwe en verbeterde mogelijkheden. En een veilige website, dankzij de beveiligingsupdates die we doorvoeren om de deur dicht te houden voor eventuele hackers en andere kwaadwillenden die het op jouw website voorzien hebben. Je bent veilig en kunt er eenvoudig zelf mee werken, voor het beste van twee online werelden.

Na oplevering kun je zelf aan de slag met de content van de website. Dat betekent dat je eenvoudig teksten kunt plaatsen, kunt aanpassen en zelfs weer weg kunt halen. En dat je zelf bepaalt welke pagina’s en artikelen je publiceert.

Het technisch onderhoud zullen wij voor je doen. Dat betekent dat we updates doen voor WordPress, het thema en de plugins. Op die manier houden we ze altijd up-to-date, voorkomen we beveiligingslekken en hoef jij je daar geen moment zorgen over te maken. Zodat je zeker weet dat het technisch in orde is en je profiteert van maximale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Daarnaast maken we dagelijks een back-up van alle bestanden en jouw database. Op die manier voorkomen we dat er per ongeluk een keer iets verloren kan gaan. En gaat er onverhoopt toch een keer iets mis? Dan helpen we je jouw website vanuit de back-up gewoon weer terug te zetten. Zodat je verder kunt vanaf waar je gebleven was. Zonder zorgen en met de mogelijkheid om snel weer nieuwe klanten aan te trekken en meer omzet te genereren. Dankzij een WordPress website die je laat maken, met aandacht voor de details die jou een zorgeloze online ervaring opleveren.

website laten maken FAQ - Internetbureau Jun-E-Jay

Wij maken reisbureau websites voor elk budget

 • Budget website laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 8 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
   
  vanaf
  € 1.350 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Basis website laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 12 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Reviews
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
   
  vanaf
  € 2.380 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Maatwerk website laten maken

  Website op maat in WordPress
  Uniek ontwerp voor elke pagina
  Onebeperkt aantal pagina's
  Responsive
  Social Media Integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contact Formulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
  Reviews
  Veelgestelde vragen
  301 Redirects
  Social share
   
  vanaf
  € 3.820 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
[email protected]