Wat zijn ze mooi.

Allemaal geheel op maat gebouwd in WordPress. Unieke écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties.

 • proact beveiliging wordpress website 1

  PROACT Beveiliging.

  PROACT Beveiliging heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor klanten en omzet.

 • status pro wordpress website 1

  Status Pro.

  Status Pro heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project
 • tura travel wordpress website 1

  Tura Travel.

  Tura Travel heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project
 • soofs interieur wordpress website

  Soof’s Interieur.

  Soof’s Interieur heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project
 • the table woocommerce webshop

  The Table.

  Een goede online zichtbaarheid en verkopen. Dat was de opdracht. Een geheel op maat gemaakte webshop hebben ervoor gezorgd dat The Table nog jaren door kan.

  1. Bekijk project
 • local hideaways wordpress website 1

  Local Hideaways.

  Local Hideaways heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project
 • gusto wines amsterdam woocommerce webshop

  Gusto Wines Amsterdam.

  Meer online zichtbaarheid en verkopen. Dat was de opdracht. Een geheel nieuw ontwerp én technische verbeteringen hebben ervoor gezorgd dat Gusto Wines Amsterdam nog jaren door kan.

  1. Bekijk project
 • copper en co wordpress website 1

  Copper en Co.

  Copper en Co heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project
 • finley wordpress website

  Finley.

  Finley heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com