Tevreden klanten

team

Denkt goed mee en communicatie loopt perfect.

Michel van Internetbureau Jun-E-Jay heeft voor ons een prachtige website gemaakt, helemaal naar onze wens. Hij denkt goed mee en de communicatie loopt perfect. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Zie https://tura-travel.nl/

Donald Koskamp

Zeer aardig en vakbekwaam.

Michel helpt mij altijd met mijn websites. Zeer aardig en vakbekwaam. Aanrader!

Marnix Bos

Internetbureau Jun-E-Jay levert kwalitatief zeer goed werk.

Internetbureau Jun-E-Jay levert kwalitatief zeer goed werk. Serviceverlening is van een hoog niveau, eventuele vragen of acties worden snel en naar volle tevredenheid opgepakt. Ik ben zeer tevreden over de website die zij voor mij hebben gebouwd en het maandelijks onderhoud besteed ik graag in vol vertrouwen aan ze uit.

Erinn Leeuw

Michel is een topper!

Wat een after sales, Michel is een topper! Laat je nooit in de steek!

Thea Bodenhorst

Een echte aanrader!

Hulp nodig met je website? Internetbureau Jun-E-Jay is een echte aanrader!

Maren Lipplaa

Prachtig resultaat!

Fijne samenwerking en een prachtig resultaat! Precies wat we zochten.

Simone Visser

Super snelle service!

Super snelle service van Michel, probleem gelijk opgelost. Dankjewel!

Angele Bakker

Het eindresultaat is top.

Michel heeft onze nieuwe website ontworpen waarvoor hij een innovatieve navigatiestructuur bedacht heeft. De oplevering duurde iets langer dan verwacht, maar het eindresultaat is top. Wij zijn altijd goed en open blijven communiceren waardoor ik een erg goed gevoel heb over de samenwerking.

Ante Znaor

Elke keer als ik de site open word ik blij.

Michel heeft een website voor mij gemaakt die ik elke keer als ik de site open weer erg blij van word. Mijn site is weer helemaal up to date, voldoet aan de huidige regelgeving en is social media proof 😉 Michel is een heel fijn mens om mee samen te werken, hij is geduldig, niks is teveel gevraagd, hij is flexibel en hij reageert erg snel op vragen of verzoeken. En belangrijker nog; hij heeft verstand van het bouwen van websites! Zeker iemand die ik ten zeerste aanbeveel!

Houria Ahmiane - Ambitionz

Een fijne partij om mee samen te werken.

Michel is in de eerste plaats een fijn persoon om mee samen te werken. Hij is daarbij deskundig in zijn vak, scherp op details en levert topkwaliteit voor een goede prijs. Wil je een goede website in Wordpress laten bouwen en/of een bestaande website verder uitbreiden met nieuwe functionaliteiten? Dan ben je bij Michel aan het juiste adres.

Frank van der Kuyl - Werkom

Creatief en komen met top ideeën.

Voor mijn Road to Tokyo wilde ik graag een nieuwe website. Via LinkedIn kwamen Michel en ik met elkaar in contact. Toen we begonnen aan de opzet en indeling van de website was Michel meteen creatief en kwam met top ideeën. Vanaf die tijd hebben we nauw samengewerkt wat is geëindigd in een super resultaat. Michel is extreem creatief, super enthousiast, reageert altijd snel en overall heel professioneel. De samenwerking bevalt zo goed dat we nu alweer bezig zijn met een andere website. Michel ontzettend bedankt!!

Elaine Pen - ElainePen.nl

Wij zijn zeer content met Internetbureau Jun-E-Jay.

Wij zijn zeer content met Internetbureau Jun-E-Jay. Korte lijnen en luisteren ook echt naar je.

Simon Jongepier - Jongepier Verkeersopleidingen

Al enkele jaren een zeer prettige samenwerking.

Enige tijd gelden hadden wij enkele (voor ons) vernieuwende wensen met betrekking tot onze website, www.debaker.nl. In die hoedanigheid in contact gekomen met Michel. Michel denkt graag met je mee over de huidige en toekomstige websiteontwikkelingen, zoekt de mogelijkheden in plaatst van de beperkingen. Wensen en aanpassingen worden razendsnel opgepakt en uitgevoerd. Al enkele jaren een zeer prettige samenwerking.

Eelko Bouma - De Baker

Alle inzet van hem en mij zijn de tijd en kosten dubbel en dwars waard geweest.

Na m’n bedrijf te hebben verkocht, toch maar weer op een al wat oudere leeftijd weer een bedrijf gestart. Vroeger heb ik me nooit met welke internet activiteit dan ook beziggehouden. Indien je dan alles zelf moet/wilt doen is enige, zo niet vele, assistentie gewenst. Van opzet tot realisatie heb ik me continue veilig gevoeld in de armen van Michel. Alle inzet van hem en mij zijn de tijd en kosten dubbel en dwars waard geweest.

Ton Goossens - De Cirkelzaag

Hij gaat door totdat het resultaat helemaal naar jouw zin is!

Michel heeft onze website verzorgd, wij bevelen hem zeker aan! Perfecte service, korte lijnen, snelle reacties en denkt met je mee. Hij gaat door totdat het resultaat helemaal naar jouw zin is!

Margreet Balder - Boekuwzending

Don't hesitate to call them for an appointment.

Michel has helped me with numerous websites! A specialist and quick worker. Don’t hesitate to call him for an appointment.

Tjeerd Braat - Just Another Nerd

Michel has helped us in creating a great site to reposition our Cloud services.

Michel has helped us in creating a great site to reposition our Cloud services. I’ve seen Michel go beyond in building this website with our team. We worked close together. I recommend him and his team to others.

Derk-Jan Hilberding - Korton

Michel heeft voor ons (Hidden Vintage B.V.) een prachtige website gebouwd.

Michel heeft voor ons (Hidden Vintage B.V.) een prachtige website gebouwd. Hoewel wij zelf al vol zaten met creatieve ideeën, heeft hij zelf ook enorm meegedacht en hij kwam met geniale ingevingen. Hij is deskundig, zeer professioneel, klantvriendelijk en mega snel! Aanrader!

Fiona Sicking - Hidden Vintage

De communicatie verloopt altijd snel en efficiënt.

Michel heeft goed werk geleverd in het meedenken en opzetten van de website van Abel reizen. De communicatie verloopt altijd snel en efficiënt. Nog steeds maak ik graag gebruik van zijn expertise op gebied van ICT vraagstukken van de website dat ik niet begrijp.

Daan Remijnse - Abel Reizen

Ik had het geluk met Michel!

Michel nam een tijdje geleden zelf contact met me op nadat hij me enige tijd had gevolgd op LinkedIn. Ik ben voorzitter van stichting Mtangani. Hij had even wat research gedaan en kwam bij me met de mededeling dat mijn website toch wel voor verbetering vatbaar was. Daar was ik me ook zeer van bewust. Na 10 jaar moet er wel eens wat veranderen. Maar ja, je bent een kleine stichting en wilt daar liever geen geld aan uit geven. Maar wat deed Michel me een fantastisch aanbod. Elk jaar kiest zijn bedrijf een goed doel uit die hun expertise goed kan gebruiken en voor 2018 mocht onze stichting dat gewoon zijn! Ik kon het haast niet geloven, maar er werden meteen stappen ondernomen, we ontmoette elkaar en in no-time had hij door wat ik graag wilde. Alles zeer vlot tot uitvoer gebracht en over een paar dagen zal onze nieuwe site www.stichtingmtangani.nl schitteren! Soms gebeurt het nog wel eens dat iemand echt gewoon goed wil doen zonder voorwaarden te stellen. En ik had het geluk met Michel!

Corien Norder - Stichting Mtangani

Voor een professionele website moet je bij Internetbureau Jun-E-Jay zijn!

Vakkundig, flexibel en denkt goed mee. Voor een professionele website moet je bij Michel zijn!

Kasper Sulmann - Gezond Haarlemmermeer

Ik kan niet anders dan hem van harte aanbevelen!

Michel is een websitebouwer en ontwerper die verstand heeft van zijn vak en kwaliteit levert. Mijn website staat als een huis en met mijn basiskennis aan WordPress kan ik er zelf ook goed mee uit de voeten. Michel is daarnaast zeer servicegericht, Heb ik een probleem of vraag, Michel lost het altijd snel op. Hij ontzorgt mij echt qua website, ik weet dat het onderhoud bij hem in goede handen is. Als persoon is hij betrouwbaar, voor mij een belangrijke reden of ik wel of niet met iemand zaken doe. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik toen uit het woud van websitebouwers en ontwerpers heb gekozen voor Michel. Ik kan niet anders dan hem van harte aanbevelen!

Erinn de Leeuw - Erinn.nu

Pro actief en dat werkt erg prettig.

Michel heeft mijn website een nieuwe uitstraling gegeven. De webshop was al 6 jaar oud en was toe aan een nieuwe look. Naast alle praktische zaken dacht Michel ook mee om een aantal dingen te optimaliseren en om bijvoorbeeld meer omzet te genereren. Hij denkt pro actief mee en dat werkt erg prettig. Ook is hij goed te bereiken en reageert hij vrijwel direct op vragen. Dit is fijn als je winkel gewoon 24/7 open moet zijn. Wil je iemand die mee denkt en je aan het denken zet dan zou ik Michel adviseren.

Serin Gokhan - Bord&Meer

Naar volle tevredenheid.

Michel heeft PerTazza geholpen met de livegang van de nieuwe website en een aantal bjibehorende custom development werkzaamheden. Dit naar volle tevredenheid. Michel is fijn om mee samen te werken, begrijpt wat er moet gebeuren en voert dit snel en efficiënt uit.

Melanie van Kooten - Pertazza

Great guy, very flexible and solid Wordpress expertise as well as creative input.

We worked with Michel to design a new website. Great guy, very flexible and solid Wordpress expertise as well as creative input. Will work with him again anytime!

Jochem ter Steege - Cloudwatch

Michel is great to work with.

Michel is great to work with. He knows his business and has a professional attitude. He does not easily get stressed and always in a good mood. And most importantly answers his e-mail in a timely manner 🙂

Bart Ros - BartRos.nl

'No, can't do' zit niet in Michels aard.

‘No, can’t do’ zit niet in Michels aard: ik heb Michel ervaren als iemand die zoekt naar het antwoord op jouw vraag. Met veel geduld samen werken naar een mooi eindresultaat. Ik ben trots op mijn site!

Elke de Quay - Beter in Gesprek

Never in doubt, very fast and way ahead with questions about user experience.

Michel fully understood how to service a promising start-up company with a small budget, high pressure deadlines and a very very very challenging design. Never in doubt, very fast and way ahead with questions about user experience. He build it with the confidence that we will come back to him in the future. We will. This is your man for building great looking websites!

Thomas de Groen - Hands Off My Chocolate

Michel werkt ontzettend professioneel.

Michel werkt ontzettend professioneel, en de klant staat bij hem op de eerste plek. Michel neemt alle tijd voor de klant, zodat hij de site optimaal en naar tevredenheid van de klant kan maken. Daarnaast is Michel ook erg kundig in zijn vakgebied. Al met al wat het een prettige samenwerking.

Roel Faassen - Faasen Datacenter Services

Wij kunnen Michel van harte aanbevelen.

Wij (Supervisie&Co) hebben Michel Schonhage leren kennen nadat wij een oproep op Twitter hadden geplaatst, omdat wij op zoek waren naar iemand die ons startende bedrijf aan een website kon helpen voor een passende prijs. Deze opdracht was aan Michel goed besteed. Michel was snel, concreet en kon een eerlijke prijs neerleggen die voor ons als startend bedrijf zeer redelijk was. Daarnaast was Michel goed in staat aan 2 ‘leken’ de “Do’s & Dont’s ” van een website uit te leggen, zodat wij snel keuzes konden maken en dus snel van een eigen website waren voorzien.

Ook bij vragen nadat de website reeds af was, toonde Michel zijn goede wil door al onze vragen uit te zoeken en te beantwoorden.

Maurice Brancart - Supervisie & Co

Welke klant wordt hier nou niet blij van?!

Michel heeft de website voor Learn Inc. gemaakt. Gedreven als hij is kwam hij steeds met goede suggesties om e.e.a. beter te maken en ‘van nu’. Hij werkt snel en wil een goed product afleveren, en doet dat ook tegen een goede prijs: welke klant wordt hier nou niet blij van?!

Annieke van Berckel - Learn Inc

I find that he and his company are extremely easy to deal with.

I have had dealings with Michel for the last three years. I find that he and his company are extremely easy to deal with. Michel has the ability to listen to the issue at hand and quickly recommend solutions and suggestions to help us reach our goals. In the technological age we live in, it is essential our dealings are with people who are accross the possiblities it offers. Michel and his company certainly meet this criteria.

Alex Whyte - The Boutique Collection

A hard and devoted worker with eye for detail.

I know Michel as a hard and devoted worker with eye for detail. He developed himself more and more as a reliable provider of design solutions now that he has started his own company.

Next to his business intellect he is flexible a cooperative thinker, which you will see resulting in his good product deliveries.

Mujo Buik - Accenture

Michel listened very well to what my wishes and demands were.

Michel listened very well to what my wishes and demands were. He is a great sparring partner. Brought in his own suggestions and expertise and is never attached to one solution. In short, a fine person to work with and a great professional delivering a website I very much like!

Joep Stassen - JoepStassen.nl

Levert super werk af.

Michel is een slimme en goede websitebouwer. Hij denkt mee voor de beste oplossingen. Hij reageert snel en adequaat op vragen en mail. Verder neemt hij de tijd en is altijd bereid iets extra’s te doen of uit te leggen. Michel is een expert in wordpress en webwinkels bouwen. Levert super werk af. Ben heel blij met mijn websites.

Angele Bakker - AngeleBakker.nl

Outstanding in knowing what the client wants.

Outstanding in knowing what the client wants and delivering a completed website design and code.

Dario Volaric - Basis Communicatie

I would certainly recommend him to others.

Michel is a very helpful and service-oriented person, who has a pro-active attitude and is more than willing to think along while looking for solutions to any given challenge. I would certainly recommend him to others.

Alina Geike - Alina Geike Organizing

Hij is het meer dan waard!

Michel is een persoon dat tijd voor je neemt en goed luistert naar wat je wensen zijn. Als dat goed is verwoordt en omschreven gaan we samen de verdere invulling doen van het ontwerpen van de website. Michel is geduldig, expert en durft te experimenteren met nieuwe features. Hij gaat nu voor mij de website bouwen en ook dan zullen we via Skype de voortgang bespreken. Graag wil ik Michel als mijn zakelijke vriend op mijn website Vernieuwingskracht promoten, want hij is het meer dan waard!

Marieke van Groenendaal - Vernieuwingskracht

Snel en pro-actief.

Michel heeft mijn vraag binnen 10 minuten niet alleen beantwoord, maar ook meteen de wijziging op mijn site voeture.nl doorgevoerd. Top! Dank je wel Michel!

Esther Verdonk - Voeture

No-nonse houding, snelle werkwijze en kennis van websites design en ontwikkeling.

Ik ben erg tevreden over de website die Michel voor ons heeft gemaakt. Zijn no-nonse houding, snelle werkwijze en kennis van websites design en ontwikkeling waren de basis voor een uitstekende samenwerking. Een aanrader dus!

Dominic Bakker - Pig and Hen

Komt altijd zijn afspraken na.

Al enige tijd werk ik met Michel en dat gaat zeer goed. Michel is een harde werker en komt altijd zijn afspraken na. Creativiteit en inzicht zijn o.a. Michel’s pluspunten. Ik hoop in de nabije toekomst nog veel opdrachten samen uit te werken!

Anthony Clifford - Animationstore

Leergierig, sociaal, collegiaal, vriendelijk, betrouwbaar en uiterst integer.

In de tijd dat ik met Michel heb samengewerkt heb ik hem leren kennen als: leergierig, sociaal, collegiaal, vriendelijk, betrouwbaar en uiterst integer. Kort opgesomd: Michel was een ontzettende prettige collega om mee samen te werken. Michel ik wens je het allerbeste toe voor de toekomst, persoonlijk alsook zakelijk gezien met Jun-E-Jay.com.

David Silva - DaVinci Academie

Snel en hulpvaardig.

De reden dat ik een aantal jaren geleden voor Internetbureau Jun-E-Jay koos was omdat zij telkens zo snel en hulpvaardig reageerde als ik contact met ze opnam. Internetbureau Jun-E-Jay is zeer servicegericht. Als er zich problemen voor doen, helpen zij snel om die op te lossen.

Lotte Freud - Sjalotte

Verstaan de wensen van hun klanten.

We hebben vrijwel wekelijks contact over de lopende projecten en eventuele verbeterpunten en aanvullingen op onze online profilering. Internetbureau Jun-E-Jay verstaat de wensen van hun klanten, maakt vervolgens een helder stappenplan en voert deze volgens afspraak uit.

Lisanne Reurekas - SpotOnMedics

Met de creatieve hulp van Internetbureau Jun-E-Jay is dat zeker gelukt!

Hoe zet je een website op binnen de zakelijke dienstverlening met een wel héél specifiek aandachtsgebied? Met de creatieve hulp van Internetbureau Jun-E-Jay is dat zeker gelukt! Mede door een indringende blik van de “Esmerillon” en een duidelijke indeling van de meest belangrijke info, is er een mooie website ontstaan.

Ron van der Gaarden - Esmerillon

We zijn er ontzettend tevreden mee.

Internetbureau Jun-E-Jay heeft de website van Eat & Ease gebouwd en we zijn er ontzettend tevreden mee. Ze hebben een strakke communicatie en werkt kwalitatief én snel. Dank!

Laurel Bodenhorst Meyer - Eat & Ease

Samenwerking met Internetbureau Jun-E-Jay is top.

Supertrots op mijn website! Samenwerking met Internetbureau Jun-E-Jay is top, zelfs tijdens zijn vakantie waren zij bereikbaar, echt een aanrader. Voor een gunstige prijs een mooie website, ben er blij mee!

Thea Bodenhorst - Eat & Ease

Heel prettig en fijn samen gewerkt met Internetbureau Jun-E-Jay.

Heel prettig en fijn samen gewerkt met Internetbureau Jun-E-Jay aan onze nieuwe website. Internetbureau Jun-E-Jay reageert heel snel op verzoeken cq. aanpassingen en behoudt hierbij het overzicht om tot een mooi eindproduct te komen.

Stefan van Santen - Gezond naar Pensioen

Een inspirerende en creatieve samenwerking.

Een inspirerende en creatieve samenwerking met Internetbureau Jun-E-Jay met een mooie nieuwe site als resultaat!

Chris van Santen - Gezond naar Pensioen

Een hele fijne samenwerking.

Vanuit Lucia Marthas Institute for Performing Arts heb ik met Internetbureau Jun-E-Jay een hele fijne samenwerking gehad. Internetbureau Jun-E-Jay schakelt snel, denkt in oplossingen, heeft veel kennis en is altijd goed bereikbaar.

Celine Blomberg - Lucia Marthas

Internetbureau Jun-E-Jay maakt het voor ons mogelijk om websites en andere platforms zelf te kunnen beheren.

In de afgelopen jaren heb ik vanuit diverse rollen verschillende projecten met Internetbureau Jun-E-Jay mogen oppakken. Internetbureau Jun-E-Jay maakt het voor ons mogelijk om websites en andere platforms zelf te kunnen beheren aan de hand van een CMS wat erg prettig werkt.

Niels Rientjes - SpotOnMedics

Wensen en aanpassingen worden razendsnel opgepakt en uitgevoerd.

Enige tijd gelden hadden wij enkele (voor ons) vernieuwende wensen met betrekking tot onze website, www.debaker.nl. Internetbureau Jun-E-Jay denkt graag met je mee over de huidige en toekomstige websiteontwikkelingen, zoekt de mogelijkheden in plaatst van de beperkingen. Wensen en aanpassingen worden razendsnel opgepakt en uitgevoerd.

Eelco Bouma - De Baker Kraamverzorging

Geen gezeur en alles is mogelijk.

Met Internetbureau Jun-E-Jay heb ik voor meerdere websites samengewerkt en eerlijk gezegd vind ik dat heerlijk! Geen gezeur en alles is mogelijk. Aanpassingen worden snel gedaan en waar meer werk in zit wordt het netjes toegelicht waar dit meerwerk in gaat zitten.

Remco van Musscher - Orange Monkey

Fris, helder, open, passend bij mijn wensen en wat ik wilde uitstralen.

Eerlijk gezegd voelde het maken van mijn nieuwe website voor mij als een ‘pijnlijke bevalling’. Dat dacht ik! Totdat Internetbureau Jun-E-Jay zich ontfermde over de vormgeving van mijn website. Snel wisten zij te komen met een voorstel dat aansloot bij mijn wensen. Eén voorstel was genoeg. Fris, helder, open, passend bij mijn wensen en wat ik wilde uitstralen.

Esther Janssen - Ontmoetingen

Super samenwerking altijd met Internetbureau Jun-E-Jay voor mijn klanten.

Super samenwerking altijd met Internetbureau Jun-E-Jay voor mijn klanten. Internetbureau Jun-E-Jay is punctueel, houdt hun afspraken, denken met je mee, goede web skills, kortom top!

Dianne Meijer - Bloggers at Work

Kan alleen maar positief zijn over Internetbureau Jun-E-Jay.

Kan alleen maar positief zijn over Internetbureau Jun-E-Jay. Goede snelle communicatie en integriteit zijn wat mij betreft kernwaarden van hun. Zeker een aanrader!

Gaby van Beek - van Beek Bewindvoering

Professionele, betrouwbare en flexibele partner.

Professioneel, betrouwbaar en flexibele partner. Aan te raden voor elke ondernemer met wensen op het gebied van webontwikkeling.

Raoul Oei - Bonsai Amsterdam

Absolute aanrader.

Absolute aanrader. In contact gekomen met Internetbureau Jun-E-Jay na een oproep via LinkedIn voor de vernieuwing van onze B2B website. Offerte was to the point, geen boekwerk. Tijdens de eerste kennismaking een goed idee gekregen van hun manier van werken. Internetbureau Jun-E-Jay is buitengewoon behulpzaam en kundig. Internetbureau Jun-E-Jay heeft veel kennis in huis en zorgt er altijd voor dat alles geregeld wordt.

Shohan Sha - Posthuma Partners

Internetbureau Jun-E-Jay heeft ons plezierig en professioneel geholpen om de nieuwe website van Posthuma Partners te maken.

Internetbureau Jun-E-Jay heeft ons plezierig en professioneel geholpen om de nieuwe website van Posthuma Partners te maken. Creatief, positief kritisch, vooruitstrevend en klantgericht. Kortom, value for money!

Marc Dijkstra - Posthuma Partners

Met de juiste tips and tricks van Internetbureau Jun-E-Jay is het eindresultaat super mooi geworden.

Met de juiste tips and tricks van Internetbureau Jun-E-Jay is het eindresultaat super mooi geworden. Wij zijn de tel al kwijt van het aantal complimenten ;-). Zeer blij met de tip die wij kregen om met Internetbureau Jun-E-Jay te gaan praten, deze tip geven wij dan ook graag door!

Jaap van Andel - Jaap van Andel Producties

Een vlotte website voor me gemaakt in no-time!

Een vlotte website voor me gemaakt in no-time! Bovendien kan ik ook zelf mijn online portfolio uploaden zonder enige moeite. Heb je ook een website nodig dan is Internetbureau Jun-E-Jay echt een aanrader!

Roeland Pellis