Meer bezoekers omzetten naar betalende klanten dankzij conversie optimalisatie.

Jouw nieuwe website, webshop of webapplicatie moet er goed uitzien, passend bij jouw bedrijf. Nóg belangrijker is dat hij bezoekers omtovert tot nieuwe klanten en dus zorgt voor meer omzet.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt dat bezoekers betalende klanten worden.

  Het gaat bij conversie optimalisatie niet alleen om het aanpassen van simpele elementen op jouw WordPress website of webshop, zoals een button of plaatje. We gaan samen de diepte in en kijken echt naar alle facetten van jouw website.

  We doen verschillende testen, maken ideale routes voor jouw doelgroep. Op die manier willen wij elke maand jouw conversie verhogen. Dit doen wij zodat jouw website meer bezoekers omtovert tot klanten, je elke maand meer leads en dus omzet binnenkrijgt. Al met al halen wij een conversieverhoging van meer dan 30% bij onze klanten.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt het zeker weten.

  Logisch. Gelukkig is er niet één weg naar een hogere conversie. Bij WordPress websites of webshops met veel bezoekers (duizenden per maand) kunnen wij heel grondig te werk gaan. We kijken veel naar getallen, maar ook naar de kwaliteit van die data.

  Nog niet zo veel bezoekers op jouw website? Ook daar helpen wij jouw graag bij, zodat je wél de bezoekersaantallen haalt waarbij wij echt de diepte in kunnen duiken. Dit kan door het verbeteren van het ontwerp van jouw website, het goed instellen van alle analytics tools of het doen van een uitgebreid onderzoek.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt testen en verbeteren op basis van data.

  Heeft jouw website veel (lees duizenden) bezoekers per maand? Dan kunnen wij d.m.v. A/B testen kijken welke aanpassingen het beste werken. Je toont de helft van de bezoekers situatie A en de andere helft situatie B. Welke situatie scoort beter? Dat wordt de nieuwe situatie! Dit proces herhaal je dan voor alle verbeterpunten van jouw website of webshop.

  Gepersonaliseerde pagina’s en aanbevelingen voor jouw website bezoekers behoren ook tot de mogelijkheden. We kijken dan specifiek naar de wensen van iedere bezoekers. Hiermee zijn hele mooie resultaten te behalen.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt weten hoe wij werken.

  Stap één is zoals gezegd het verzamelen van alle data. Dit kan d.m.v. event tracking, opnames van bezoekers, heatmaps en de bekende harde cijfers. Door het analyseren van die data gaan we alles structureren en kunnen we aan de slag.

  Alle mogelijke verbeterpunten zetten we in een backlog en pakken we één voor één op, op basis van prioriteit. Hierdoor krijg je inzicht in alle belangrijke facetten van jouw website of webshop waar wij mee aan de slag kunnen: de snelheid, het ontwerp, de user flows, het ontwerp, de gebruiksvervaring en meer.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt analyses en resultaten inzien.

  Dit begint allemaal met het verzamelen van de juiste data. Dit doen wij door allerlei verschillende tools in te stellen, die de data voor ons verzamelen en inzichtelijk maken. Denk aan Google Analytics/Tag Manager en Hotjar.

  Op basis van die data zien wij precies waar het goed gat en waar het beter kan. Dit vertalen wij naar concrete verbeterpunten voor jouw website of webshop.

  Door een to do lijst bij te houden kunnen wij alle verbeterpunten op hoogte van prioriteit uitvoeren.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt een op maat gemaakt plan.

  Daar zijn wij het helemaal mee eens. Daarom voeren wij altijd, voordat we aan de slag gaan met jouw website of webshop, een uitgebreide scan uit. Zo weten wij exact wat er speelt en wat er nodig is om de conversie van jouw website verhogen.

  Hieraan vooraf gaat altijd een persoonlijke afspraak. Zo leren we niet alleen jouw website of webshop kennen, maar ook de persoon en de gedachte achter de website of webshop. We bespreken dan jouw toekomstvisie en strategie om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen behalen.

 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt een écht converterende WordPress site, shop of webapp.

  Laten wij nu toevallig écht goed converterende WordPress websites, webshops en webapplicaties bouwen. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Wij zijn full-service.

  1. Neem contact met ons op

Onze andere WordPress oplossingen.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com