Onze Werkwijze.

Van strategie en advies, ontwerp, ontwikkeling en oplevering tot online marketing, onderhoud en support. Dat is hoe wij succesvolle WordPress websites, webshops en webapplicaties maken.

 • Website Illustraties Strategie Concept

  Strategie & Advies.

  In de eerste fase bespreken we kort gezegd drie vragen. 1. Wat is het doel van de website? 2. Welke pagina’s komen er op de website? 3. Welke elementen komen er op elke pagina? Bij deze vragen leveren jullie 80% van de input. Wij zijn er om bij te sturen en te adviseren waar nodig, om zo tot een optimale website strategie te komen.

  1. Meer over strategie & advies
 • Website Illustraties Ontwerpen

  Concept & Ontwerp.

  Zodra we weten wat het doel is van de website en welke pagina’s er allemaal op de website komen gaan we samen aan de slag met het concept en het ontwerp. Tijdens de conceptfase bepalen we waar alle elementen op de verschillende pagina’s komen. Daarna gaan we al deze elementen voorzien van visuele aspecten, zoals kleur, grootte, lettertypes, etc. Hierna weten we precies hoe de website eruit komt te zien.

  1. Meer over concept & ontwerp
 • Website Illustraties Ontwikkelen

  WordPress Ontwikkeling.

  Zodra de hele website, webshop of webapplicatie is ontworpen gaan we hem ontwikkelen. Dit doen wij in het WordPress CMS, omdat dit een snel, veilig, flexibel, gebruiksvriendelijk en schaalbaar systeem is. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op en mocht je in de toekomst nieuwe/andere wensen hebben, dan is dit relatief gemakkelijk in te bouwen. Ideaal voor een bedrijf dat succesvol wilt blijven.

  1. Meer over WordPress ontwikkeling
 • Website Illustraties Opleveren

  Klaar voor de Start.

  De website is gebouwd. Het is tijd om te gaan testen en de website klaar te maken voor live-gang. Altijd een spannend moment. Wij nemen hier al jullie zorgen uit handen door voor de live-gang nog een uitgebreide check te doen, zodat we zeker weten dat alles optimaal werkt. Snelheid, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid zijn dingen waar we onder andere op testen.

  1. Meer over klaar voor de start
 • Website Illustraties Online Marketing

  Online Marketing & Optimalisatie.

  Onze samenwerking stopt niet na de oplevering. Nadat de website, webshop of webapplicatie live staat gaan we aan de slag met online marketing en data verzameling. Hiermee komen we erachter hoe we de website kunnen verbeteren. Dit kunnen kleine/subtiele wijzigingen zijn, zoals grotere buttons of andere kleuren, maar ook grotere aanpassingen, zoals het toevoegen van een sales pagina voor een specifieke dienst of een specifiek product.

  1. Meer over online marketing & optimalisatie
 • Website Illustraties Onderhoud

  Onderhoud & Support.

  Na de oplevering is het noodzakelijk om de website technisch te onderhouden. Denk hierbij aan het updaten van de gebruikte software, maar ook aan het maken van back-ups, zodat je zeker weet dat er geen data verloren gaat. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor support. Waar je ook hulp voor nodig hebt; we staan altijd voor je klaar.

  1. Meer over onderhoud & support
 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt online succes met WordPress.

  Wij bouwen écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Meer omzet. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?

  1. Neem contact met ons op

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com