BEDRIJVEN DIE ONS AL VERTROUWEN

Een selectie van door ons gemaakte websites in WordPress

website laten maken Local Hideaways - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Tura Travel - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Russell Advocaten - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Vakantieduiker - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Finley - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Gusto Wines - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Kingfisher Tours - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Maazsa Taxi - Internetbureau Jun-E-Jay

Wat onze klanten zeggen

Hoe zit dat?

FAQ website laten maken: veelgestelde vragen

We werken voor de website die je wilt laten maken zoveel mogelijk met vaste prijzen om een website te laten maken, zodat je goed weet waar je aan toe bent. En wil je extra functionaliteiten of meer pagina’s toevoegen aan jouw nieuwe WordPress-website? Het meest gebruikte CMS ter wereld biedt allerlei geavanceerde mogelijkheden. Voor een professionele website die volledig aan je wensen voldoet, waarmee je de basis legt voor meer klanten en omzet.

Benieuwd wat de kosten zijn om een echt goede WordPress website te laten maken door onze ervaren specialisten? We maken graag een vrijblijvende offerte voor je, neem daarvoor contact met ons op. Je kunt ook onderaan deze pagina kijken, waar je onze "vanaf" prijzen kunt zien.

Zodra je een website wilt laten maken gaan we daarmee zo snel mogelijk voor je aan de slag. Een eenvoudige nieuwe website kunnen we daarom al binnen 2 tot 3 weken opleveren.

Gemiddeld werken we 4 tot 5 weken aan nieuwe websites, ook als het gaat om meer pagina’s of een specifiek design dat je voor ogen hebt. En zoek je naar 100% maatwerk? Houd dan rekening met zo’n 8 tot 12 weken, waarin we precies ontwikkelen wat jij nodig hebt. Uiteraard zullen we je vooraf aangeven hoeveel tijd we nodig hebben om de website te laten maken. Zodat je goed weet waar je aan toe bent, inclusief de mogelijkheden voor feedback en om eventuele wijzigingen door te geven. Voor een website waarover jij straks 100% tevreden bent, omdat die nieuwe klanten en meer online omzet genereert.

Wil je een website laten maken? We bepalen samen met jou welke pagina’s je nodig hebt en wat daarop moet komen te staan. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring bij ons in het team weten we goed waar bezoekers naar op zoek zijn. En waarmee je ze alleen maar af zou leiden, waardoor het niet van meerwaarde is op de pagina. We denken daarover graag met je mee, al ben jij natuurlijk degene die uiteindelijk de beslissingen neemt en de touwtjes in handen heeft.

Tevreden met de opzet en de manier waarop we in WordPress voor je zullen bouwen? We de website en laten je zien hoe het webdesign online zal overtuigen. Met een frisse stijl en met aandacht voor online conversie. Om bezoekers te informeren, te overtuigen en activeren. Zodat ze vanaf de website contact met je opnemen, waarmee jij nieuwe klanten en meer omzet genereert.

Na jouw akkoord op het ontwerp starten we de ontwikkeling. We gaan aan de slag in WordPress en ontwikkelen een website die je daarna in de basis zelf kunt beheren. Zodat je voor kleine wijzigingen niet steeds de webbouwer nodig hebt en je in plaats daarvan zelf de maximale controle ervaart. Terwijl we er natuurlijk graag voor je zijn als je er zelf niet meer uitkomt.

Voor de live-gang doen we een final check, om zeker te weten dat alles werkt zoals we het bedoeld hebben. Daarna zullen we je de website opleveren, die meteen klaar is voor gebruik. Zodat jij nieuwe klanten kunt werven en online omzet kunt genereren, dankzij een echt goede WordPress website die je kunt laten maken.

Jouw website gebruikt het WordPress-CMS. Dat is het meest gebruikte CMS ter wereld, actief bij maar liefst 35% van alle websites. Ideaal voor een eenvoudige en andere websites, met geavanceerde mogelijkheden voor maatwerk. Je kunt de website in de basis zelf beheren, bijvoorbeeld als je teksten aan wilt passen of een afbeelding wilt toevoegen. En wil je een blogartikel schrijven of een nieuwe pagina aanmaken? Ook dat kun je gewoon zelf, waardoor je daar niet steeds de webbouwer voor nodig hebt.

WordPress krijgt zeer regelmatig nieuwe updates, waarmee wij ervoor zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Dat garandeert een gebruiksvriendelijk systeem met steeds nieuwe en verbeterde mogelijkheden. En een veilige website, dankzij de beveiligingsupdates die we doorvoeren om de deur dicht te houden voor eventuele hackers en andere kwaadwillenden die het op jouw website voorzien hebben. Je bent veilig en kunt er eenvoudig zelf mee werken, voor het beste van twee online werelden.

Na oplevering kun je zelf aan de slag met de content van de website. Dat betekent dat je eenvoudig teksten kunt plaatsen, kunt aanpassen en zelfs weer weg kunt halen. En dat je zelf bepaalt welke pagina’s en artikelen je publiceert.

Het technisch onderhoud zullen wij voor je doen. Dat betekent dat we updates doen voor WordPress, het thema en de plugins. Op die manier houden we ze altijd up-to-date, voorkomen we beveiligingslekken en hoef jij je daar geen moment zorgen over te maken. Zodat je zeker weet dat het technisch in orde is en je profiteert van maximale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Daarnaast maken we dagelijks een back-up van alle bestanden en jouw database. Op die manier voorkomen we dat er per ongeluk een keer iets verloren kan gaan. En gaat er onverhoopt toch een keer iets mis? Dan helpen we je jouw website vanuit de back-up gewoon weer terug te zetten. Zodat je verder kunt vanaf waar je gebleven was. Zonder zorgen en met de mogelijkheid om snel weer nieuwe klanten aan te trekken en meer omzet te genereren. Dankzij een WordPress website die je laat maken, met aandacht voor de details die jou een zorgeloze online ervaring opleveren.

website laten maken FAQ - Internetbureau Jun-E-Jay

Je moet het zien om het te geloven

De oude situatie

Eind 2019 nam Iduna van Vakantieduiker contact met ons op, omdat ze haar nieuwe website wilde laten maken. De nieuwe website moest gemaakt worden in WordPress en zowel qua uiterlijk en techniek als conversie een grote verbeterslag maken.

Haar oude website bevatte heel erg veel lange stukken tekst en weinig visuele elementen. Daarnaast zijn er geen call-to-actions om de bezoekers door de website te begeleiden. Een gemiste kans om met haar website meer leads te genereren.

Tijd om daar verandering in te brengen!

website laten maken - Vakantieduiker oude situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

De nieuwe situatie

Na meerdere gesprekken over het doel en de structuur van de website zijn wij aan de slag gegaan met het maken van de nieuwe website. Een fris, modern en nieuw ontwerp én een logische route, dankzij het gebruik van duidelijke call-to-actions, een goede gebruikerservaring en een logische customer journey.

website laten maken - Vakantieduiker nieuwe situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

Zeg nou zelf. Dat is een hele verbetering, toch? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, dit wil ik ook!

Krijg inzicht in de verbeterpunten van jouw website met de gratis websitescan

 • website laten maken websitescan aanvragen

  Vraag de scan aan

  Vul het formulier in. Het duurt slechts 10 seconden.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan uitvoeren

  Wij voeren de scan uit

  Wij voeren een complete websitescan uit en sturen jou de resultaten.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan aan de slag

  Ga aan de slag

  Ga aan de slag met de resultaten en krijg meer klanten en een hogere omzet.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

Wil jij meer klanten en een hogere omzet? Laat jouw website maken door onze WordPress specialisten

Wij maken websites voor elk budget.

 • Budget website laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 8 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
   
  vanaf
  € 1.350 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Basis website laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 12 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Reviews
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
   
  vanaf
  € 2.380 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Maatwerk website laten maken

  Website op maat in WordPress
  Uniek ontwerp voor elke pagina
  Onebeperkt aantal pagina's
  Responsive
  Social Media Integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contact Formulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
  Reviews
  Veelgestelde vragen
  301 Redirects
  Social share
   
  vanaf
  € 3.820 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com