Onze Oplossingen.

Op maat gemaakte WordPress websites, webshops en webapplicaties waarmee je succes behaalt. Waar wacht je nog op? Al meer dan 500 klanten gingen je voor.

 • Website Illustraties Het resultaaat

  Sites, shops & apps.

  Echt goede maatwerk WordPress websites, webshops en webapplicaties: het zijn de kernwoorden die beschrijven wat we doen. Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele WordPress websites, converterende webshops en praktische webapplicaties.

 • oplossingen

  Gratis website scan.

  Wil jij dat jouw website zorgt voor nieuwe klanten en meer omzet? Wij voeren graag een gratis en vrijblijvende website scan uit. Zo krijg je inzicht in alle verbeterpunten van jouw huidige website.

  1. Doe de gratis website scan
 • Website Illustraties Ontwerpen

  Websites.

  Natuurlijk, jullie website moet er goed uitzien. Belangrijker is echter dat jullie website doet waarvoor hij bedoelt is. Leads genereren, contact momenten creëren of de bezoekers van informatie voorzien. Wat het doel ook is, jullie website moet dat in alles uitstralen.

  1. Meer over websites
 • Website Illustraties Online Marketing

  Webshops.

  Breng je winkel bij jouw klanten naar binnen: webshops zijn dag en nacht open en kennen geen geografische grenzen. Bied klanten de mogelijkheid door jouw assortiment te bladeren en de producten van hun keuze eenvoudig online af te rekenen. We bouwen webshops die je zelf kunt beheren.

  1. Meer over webshops
 • Website Illustraties Ontwikkelen

  Webapplicaties.

  Maatwerk bestelsystemen, online reserveringssystemen of een compleet intranet: we ontwikkelen gebruiksvriendelijke applicaties waar jij behoefte aan hebt. We ontwikkelen applicaties die werken in elke browser en vertalen jouw specifieke wensen naar een concrete webapplicatie.

  1. Meer over webapplicaties
 • Website Illustraties Start een project

  Zoekmachine optimalisatie.

  Jouw nieuwe website, webshop of webapplicatie moet er goed uitzien, passend bij jouw bedrijf. Nóg belangrijker is dat hij goed vindbaar is in de zoekmachines en zorgt voor meer klanten en omzet. Sinds 2011 zorgen wij ervoor dat onze klanten hoge posities in de zoekmachines behalen.

  1. Meer over Zoekmachine optimalisatie
 • Website Illustraties Online Marketing

  Conversie optimalisatie.

  Jouw nieuwe website, webshop of webapplicatie moet er goed uitzien, passend bij jouw bedrijf. Nóg belangrijker is dat hij bezoekers omtovert tot nieuwe klanten en dus zorgt voor meer omzet. Sinds 2011 toveren wij bezoekers om tot nieuwe klanten die zorgen voor meer omzet.

  1. Meer over conversie optimalisatie
 • Website Illustraties Achtergrond proleem

  Koppeling Woocommerce en Marketplaces

  Marketplaces nemen een steeds meer dominante rol in binnen het e-commerce landschap. Het wordt daarmee steeds belangrijker dat je als online partij dit kanaal verkent. Wat is de impact van marketplaces, wat zijn de trends en hoe kan je jouw webshop aan deze partijen verbinden?

  1. Meer over marketplace koppelingen
 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt online succes met WordPress.

  Wij bouwen écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Wij zijn full-service.

  1. Neem contact met ons op

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com