Onze Oplossingen.

Op maat gemaakte WordPress websites, webshops en webapplicaties waarmee je succes behaalt. Waar wacht je nog op? Al meer dan 500 klanten gingen je voor.

 • resultaaat

  Sites, shops & apps.

  Echt goede maatwerk WordPress websites, webshops en webapplicaties: het zijn de kernwoorden die beschrijven wat we doen. Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele WordPress websites, converterende webshops en praktische webapplicaties.

  1. Bekijk ons werk
  2. Onze werkwijze
 • ontwerpen

  Websites.

  Natuurlijk, jullie website moet er goed uitzien. Belangrijker is echter dat jullie website doet waarvoor hij bedoelt is. Leads genereren, contact momenten creëren of de bezoekers van informatie voorzien. Wat het doel ook is, jullie website moet dat in alles uitstralen.

  Samen zorgen wij ervoor dat jullie website wordt ontworpen binnen de huisstijl én ontwikkelen wij de website zo, zodat het ontwerp en de techniek bijdragen aan de vindbaarheid op Internet.

  1. Meer over websites
 • online marketing

  Webshops.

  Breng je winkel bij jouw klanten naar binnen: webshops zijn dag en nacht open en kennen geen geografische grenzen. Bied klanten de mogelijkheid door jouw assortiment te bladeren en de producten van hun keuze eenvoudig online af te rekenen.

  We bouwen webshops die je eenvoudig zelf kunt beheren. Voeg nieuwe categorieën toe, pas producten aan en bekijk alle bestellingen en rapportages. Allemaal gemakkelijk en snel in het WordPress CMS.

  1. Meer over webshops
 • ontwikkelen

  Webapplicaties.

  Maatwerk bestelsystemen, online reserveringssystemen of een compleet intranet: we ontwikkelen gebruiksvriendelijke applicaties waar jij behoefte aan hebt. We ontwikkelen applicaties die werken in elke browser en vertalen jouw specifieke wensen naar een concrete webapplicatie.

  We programmeren in het uiterst flexibele PHP en zorgen voor een stabiele koppeling met MySQL-databases voor alle data opslag. Professionele mogelijkheden in combinatie met een grote mate van gebruiksvriendelijkheid.

  1. Meer over webapplicaties
 • start een project

  Je wilt online succes met WordPress.

  Wij bouwen écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Wij zijn full-service.

  1. Neem contact met ons op

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com