Alle processen zo soepel mogelijk maken met jouw nieuwe WordPress webapplicatie.

Jouw nieuwe webapplicatie moet er goed uitzien, passend bij jouw bedrijf. Nóg belangrijker is dat hij gebruiksvriendelijk is en zorgt voor minder stress, meer tijd, minder kosten of meer klanten en omzet.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt ...

  Als je webapplicatie laat bouwen kun je alle kanten op. Een maatwerk bestelsysteem, een online reserveringssysteem, een intranet. Echt alles is mogelijk. Bij alle webapplicaties is echter één ding het belangrijkst. Hij moet intuïtief werken. Iedereen moet in één oogopslag kunnen zien waarvoor hij bedoeld is en wat je er allemaal mee kan.

  Welke wensen je ook hebt; wij kunnen het regelen. Doordat wij met het uiterst flexibele PHP programmeren kunnen wij letterlijk alle kanten op. U vraagt, wij draaien.

 • Website Illustraties Onderhoud

  Je wilt jouw webapplicatie zelf beheren..

  Een hoge mate van flexibiliteit is belangrijk bij het beheren van een webapplicatie. Daarom zorgen wij ervoor dat je zelf aan de slag kunt met de elementen binnen de applicatie. Zelf pagina’s, klanten, medewerkers, producten of wat dan ook aanmaken, veranderen en verwijderen. Echt alles is mogelijk.

  Denk groot. Bedenk wat je allemaal zelf wilt met jouw nieuwe webapplicatie. Bedenk ook wat de gebruikers allemaal moeten kunnen. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

 • Website Illustraties Ontwerpen

  Je wilt een responsive webapplicatie.

  Tegenwoordig wordt er heel veel gebruik gemaakt van tablets en mobiele telefoons. Dit zorgt ervoor dat ook webapplicaties goed moeten werken op deze apparaten. Alle webapplicaties die wij bouwen zijn volledig responsive, zodat iedereen ze altijd en overal kan gebruiken.

  Wij zorgen voor een optimale gebruikservaring, ongeacht het apparaat waarop jouw webapplicatie bekeken wordt. Gemak dient de mens.

 • Website Illustraties Het resultaaat

  Je wilt goed gevonden worden. Of toch niet?

  Er zijn webapplicaties die online gevonden moeten worden, maar er zijn ook webapplicaties die alleen intern bij jouw bedrijf gebruikt worden. Ook hier is alles mogelijk. Wil je gevonden worden? Dan zorgen wij ervoor dat alles in orde is op het gebied van SEO. Zoekmachines zullen jouw webapplicaties dan sneller tonen in de zoekresultaten.

  Wordt de webapplicatie alleen intern gebruikt? Dan zorgen wij ervoor dat hij niet geïndexeerd en getoond wordt in de zoekresultaten. Indien gewenst kunnen wij er zelfs een speciale beveiliging inbouwen, zodat alleen mensen met een gebruikersaccount erbij kunnen komen.

 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt een écht goede WordPress webapplicatie.

  Laten wij nu toevallig écht goede WordPress webapplicaties bouwen. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Wij zijn full-service.

 • Website Illustraties Ontwikkelen

  WordPress webapplicatie ontwikkelen.

  Een webapplicatie op maat maakt het verschil. Je compleet geïntegreerde online presence laten regelen? Kijk dan naar onze diensten voor websites en webshops. Daarnaast regelen we ook de webapplicatie hosting om elk aspect goed voor elkaar te hebben.

  1. Neem contact met ons op

Onze andere WordPress oplossingen.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com