Hoger in de zoekresultaten met zoekmachine optimalisatie.

Jouw nieuwe website, webshop of webapplicatie moet er goed uitzien, passend bij jouw bedrijf. Nóg belangrijker is dat hij goed vindbaar is in de zoekmachines en zorgt voor meer klanten en omzet.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt ...

  SEO, ook wel search engine optimization genoemd, is wat wij in Nederland zoekmachine optimalisatie noemen. Door een hoge positie in zoekmachines krijg je meer relevant verkeer naar jouw WordPress website of webshop. De positie van jouw website in zoekmachines wordt door heel veel verschillende factoren bepaalt. Door een goede online marketing strategie neer te zetten zal jouw website stijgen in zoekresultaten. Hierdoor zal je meer bezoekers op jouw website krijgen.

  De basis van SEO bestaat uit drie delen: content, techniek en backlinks. Door in deze volgorde aan de slag te gaan met SEO gaat jouw website hoger in de zoekmachines komen. Een goede SEO strategie is echt onmisbaar voor een écht goede WordPress website of webshop. Het zorgt voor een beter functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Allemaal belangrijk voor een hoge positie in zoekmachines, zoals Google.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt een goede SEO strategie.

  Hier gaan wij samen voor zorgen, zodat jij online succesvol kunt zijn. Een goede SEO strategie zorgt voor:
  1. Een duidelijke websitestructuur
  2. Jouw website of webshop hoger in zoekmachines
  3. Meer mensen klikken op jouw link in zoekmachines
  4. Relevantere bezoekers op jouw website
  5. Meer bezoekers worden klanten

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt weten wat je kunt verwachten.

  Dit doen wij door een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Met dit onderzoek krijg je inzicht in potentiële bezoekers van jouw website. Het ultieme doel is om alle content op jouw WordPress website aan te laten sluiten op de zoekopdrachten van jouw potentiële klanten.

  We kijken niet alleen naar de zoekwoorden van jouw huidige bezoekers, maar ook naar de zoektermen die concurrenten gebruiken. Na het zoekwoordenonderzoek gaan we aan de slag met het bepalen van de websitestructuur. Hierna weten we welke pagina’s in het hoofdmenu moeten komen en welke landingspagina’s er aangemaakt moeten worden. Zo bepalen wij de ideale structuur voor jouw WordPress website voor bezoekers en zoekmachines.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt relevante content voor bezoekers.

  De content op iedere website is van groot belang voor een goede positie in zoekmachines. Het is de basis van zoekmachine optimalisatie. Het geeft aan waar jouw website over gaat. Zoekmachines lezen alle pagina’s, van links naar rechts, van boven naar beneden. Alle pagina’s moeten goed leesbaar zijn voor de bezoekers. Schrijf jouw content dus altijd voor de bezoekers, niet voor b.v. Google.

  Door het inzetten van speciale SEO landingspagina’s, speciaal gericht op bepaalde belangrijke zoektermen, kun je specifieke en relevante bezoekers naar je website trekken. Op deze manier zorg je ervoor dat je op diverse zoekwoorden gevonden gaat worden. Om dit écht goede te kunnen doen is onderzoek nodig. Wij noemen dat een zoekwoordenonderzoek. Dit voer je uit voor jouw gehele WordPress website. Vanuit daar kun je op verschillende zoekwoorden goed scoren in de zoekmachines.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt dat zowel SEO als de techniek in orde zijn.

  Naast de content strategie en het zoekwoordenonderzoek is ook de techniek van jouw WordPress website belangrijk. Denk hierbij aan onder andere de snelheid, maar ook aan de URL structuur. Je geeft met jouw URL structuur aan waar jouw website over gaat, hoe hij is opgebouwd en welke pagina’s écht belangrijk zijn. Een goede URL structuur zorgt ervoor dat Google jouw website goed kan lezen en begrijpen.

  De snelheid is daarbij ook van belang. Hoe sneller jouw website, hoe eerder de bezoekers de juiste informatie kan vinden. Hij wordt gebruiksvriendelijker. En dat vinden zoekmachines fijn. Dit zorgt dus ook weer voor een hogere positie.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt aanbevolen worden door anderen.

  Je kan zelf heel hard roepen dat je de beste bent, maar als andere dit over jou zeggen, dan heeft dat voor heel veel mensen veel meer waarde. Hier komt linkbuilding om de hoek kijken.

  Linkbuilding is kort gezegd het toevoegen van jouw website URL op andere relevante websites. Al die links verwijzen naar jouw WordPress website. Hoe beter de andere website is, hoe beter het voor jouw website is. Een link van een heel kleine relevante website is dus minder goed dan een link van een heel grote website.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt weloverwogen beslissingen nemen.

  Door allerlei tools, zoals Google Analytics, in te stellen verzamelen we alle relevante data. Deze data kunnen wij daarna analyseren. Op basis van die analyse kunnen wij dan inzicht krijgen in de SEO strategie. Wat werkt er wel goed en waar is meer uit te halen.

  Zo schaven wij de SEO strategie constant bij om een optimaal resultaat te behalen. Elke maand een update en rapport, zodat je altijd op de hoogte bent.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt een ervaren zoekmachine optimalisatie partij.

  Onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie zorgen ervoor dat jij een maximaal resultaat kunt behalen met jouw WordPress website of webshop. Wij kennen alle factoren en ontwikkelingen die meewegen voor het bepalen van jouw positie in de zoekmachines.

  Wij doen dit uiteraard niet alleen. We maken gebruik van diverse tools om alles te weten te komen over jouw website én die van jouw concurrenten. Zo presteert jouw website het beste. Wij eten wat we doen. Dus bij ons geen langetermijncontracten. Zo zitten wij altijd bovenop jouw campagnes. Samen naar online succes, dat is ons doel.

 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt een écht goed vindbare WordPress site, shop of webapp.

  Laten wij nu toevallig écht goed vindbare WordPress website, webshops en webapplicaties bouwen. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Wij zijn full-service.

  1. Neem contact met ons op

Onze andere WordPress oplossingen.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com