Ons verhaal.

Jun-E-Jay is een creatief Internetbureau gevestigd in Haarlem. Sinds medio 2011 zetten wij ons elke dag in om bedrijven online op de kaart te zetten.

 • team

  Samen sta je sterk.

  Alleen ga je snel, samen kom je ver. Om die reden werken wij met een team van 6 webspecialisten. Strategen, ontwerpers, ontwikkelaars, illustrators, animators, tekstschrijvers en online marketing experts. Samen zijn wij van alle markten thuis en helpen wij jouw website naar de top.

  1. Leer ons kennen
 • oplossingen

  Duurzame en unieke oplossingen.

  Alle websites, webshops en webapplicaties die wij ontwerpen en ontwikkelen gaan vele jaren mee en zijn uniek. Altijd passend bij jouw wensen en huisstijl. Ook na de oplevering blijven wij van dichtbij betrokken, zodat jouw website blijft scoren. Data verzamelen en van daaruit de website verbeteren zijn daarbij van groot belang.

  1. Meer over onze oplossingen
 • proces

  Echt goede WordPress websites.

  Wij bouwen écht goede WordPress websites. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Ook wel full-service genoemd. Samen bouwen wij stabiele, snelle, veilige en succesvolle WordPress websites, webshops en webapplicaties.

  1. Bekijk onze werkwijze
 • resultaaat

  Trots op wat we maken.

  Uiteraard zijn wij trots op alles wat we maken. We werken met hele leuke bedrijven samen en maken samen mooie projecten. Van unieke websites en converterende webshops tot gebruiksvriendelijke webapplicaties. Bij elk project geven wij 100% voor een succesvol resultaat en stiekem doen we altijd een stapje extra.

  1. Bekijk ons werk

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com