BEDRIJVEN DIE ONS AL VERTROUWEN

Een selectie van door ons gemaakt webdesign in WordPress

webdesign Local Hideaways - Internetbureau Jun-E-Jay

webdesign Tura Travel - Internetbureau Jun-E-Jay

webdesign Russell Advocaten - Internetbureau Jun-E-Jay

webdesign Vakantieduiker - Internetbureau Jun-E-Jay

webdesign Finley - Internetbureau Jun-E-Jay

webdesign Gusto Wines - Internetbureau Jun-E-Jay

webdesign Kingfisher Tours - Internetbureau Jun-E-Jay

webdesign Maazsa Taxi - Internetbureau Jun-E-Jay

Wat onze klanten zeggen

Hoe zit dat?

FAQ webdesign: veelgestelde vragen

Benieuwd wat jouw website zal kosten? We werken zoveel mogelijk met vaste prijzen voor een webdesign. Daarnaast kunnen we natuurlijk extra mogelijkheden voor je toevoegen, met bestaande plugins of door die helemaal op maat voor je te ontwikkelen. Hieronder vind je een overzicht van de "vanaf prijzen". Of neem contact met ons op, dan vertellen we je precies wat de kosten zullen zijn.

Zodra je contact met ons opneemt gaan we direct voor je aan de slag. Om zo snel mogelijk kennis te maken, waardoor we een eenvoudige website al binnen 2 tot 3 weken kunnen opleveren.

Gemiddeld werken we 4 tot 5 weken aan een nieuw webdesign, ook als je wat meer pagina’s of een specifiek ontwerp voor ogen hebt.

En ga je voor 100% maatwerk, inclusief specifieke extra’s? Houd rekening met zo’n 8 tot 12 weken, zodat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Waarin we precies achterhalen wat jij belangrijk vindt, om op die manier het webdesign te maken dat bij je past.

We begrijpen dat je snel online wilt en zorgen er tegelijkertijd voor dat jij straks 100% tevreden bent. Met een webdesign dat nieuwe klanten en meer omzet oplevert, zoals dat in eerst instantie de belangrijkste doelstelling is.

Een webdesign laten maken en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? We hebben met ons team van specialisten meer dan 100 jaar ervaring. Die we graag inzetten om je te laten zien wat er mogelijk is. En om je te helpen inspiratie en ideeën op te doen, al ben jij uiteindelijk degene die de touwtjes in handen heeft en de keuze maakt.
Zodra je tevreden bent met het webdesign gaan we daarmee aan de slag. Om het om te zetten naar een werkende site, waarop je het frisse design en de rest van de website zelf kunt ervaren. Als basis voor meer online conversie, door jouw bezoekers te informeren, te overtuigen en vervolgens te activeren.
Na jouw akkoord op het ontwerp en de ontwikkeling zetten we de puntjes op de ‘i’. En leggen we je uit hoe WordPress en het webdesign werken. Zodat je het meeste voortaan gewoon zelf kunt en daar niet steeds de webbouwer of een bureau voor hoeft te bellen.
Uiteraard doen we voor de oplevering altijd een final check, zodat we zeker weten dat alles werkt zoals jij het bedoeld had. Om de website aan je op te leveren, die daarna meteen klaar is voor gebruik. Zodat jij aan de slag kunt met het webdesign.

Jouw webdesign ontwikkelen we voor WordPress. Dat is het meest populaire CMS ter wereld, gebruikt door 1 op de 3 websites in Nederland en wereldwijd. Uiteraard is er daarin allerlei maatwerk mogelijk, al is de basis al tientallen jaren een stabiele en vertrouwde keuze. Zodat je er meteen mee aan de slag kunt, ook als je totaal geen kennis hebt van code en programmeren.

Wij zorgen ervoor dat we de updates van WordPress en de belangrijke plugins voor je uitvoeren. Zodat je daar eenvoudig gebruik van kunt maken. En om te blijven rekenen op een 100% veilig webdesign, om je daarover in ieder geval geen zorgen te hoeven maken.

Ons team van specialisten staat voor je klaar voor het onderhoud en de support bij jouw webdesign. Je kunt er gewoon zelf mee aan de slag, bijvoorbeeld om pagina’s en artikelen of afbeeldingen en video’s te publiceren.

En is er technisch een keer wat aan de hand? Wij staan voor je klaar en hebben altijd een dagelijkse back-up voor je achter de hand. Zodat je zeker weet dat er niets mis kan gaan en we je daar in alle situaties goed mee kunnen helpen.

Bovendien voeren we de belangrijke updates voor je uit en houden we de website technisch goed in de gaten. Zodat je er 100% op kunt vertrouwen dat jouw webdesign precies zo werkt zoals je dat bedoeld had. En zodat jij je volledig kunt richten op de leuke dingen zoals meer klanten en omzet, terwijl wij het onderhoud en de support voor onze rekening nemen.

Webdesign FAQ - Internetbureau Jun-E-Jay

Je moet het zien om het te geloven

De oude situatie

Eind 2019 nam Iduna van Vakantieduiker contact met ons op, omdat ze haar nieuwe webdesign wilde laten maken. Het nieuwe webdesign moest gemaakt worden in WordPress en zowel qua uiterlijk en techniek als conversie een grote verbeterslag maken.

Haar oude website bevatte heel erg veel lange stukken tekst en weinig visuele elementen. Daarnaast zijn er geen call-to-actions om de bezoekers door de website te begeleiden. Een gemiste kans om met haar website meer leads te genereren.

Tijd om daar verandering in te brengen!

webdesign - Vakantieduiker oude situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

De nieuwe situatie

Na meerdere gesprekken over het doel en de structuur van de website zijn wij aan de slag gegaan met het maken van het nieuwe webdesign. Een fris, modern en nieuw ontwerp én een logische route, dankzij het gebruik van duidelijke call-to-actions, een goede gebruikerservaring en een logische customer journey.

webdesign - Vakantieduiker nieuwe situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

Zeg nou zelf. Dat is een hele verbetering, toch? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, dit wil ik ook!

Krijg inzicht in de verbeterpunten van jouw webdesign met de gratis websitescan

 • website laten maken websitescan aanvragen

  Vraag de scan aan

  Vul het formulier in. Het duurt slechts 10 seconden.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan uitvoeren

  Wij voeren de scan uit

  Wij voeren een complete websitescan uit en sturen jou de resultaten.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan aan de slag

  Ga aan de slag

  Ga aan de slag met de resultaten en krijg meer klanten en een hogere omzet.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

Wil jij meer klanten en een hogere omzet? Laat jouw webdesign maken door onze WordPress specialisten

Wij maken webdesign voor elk budget.

 • Budget webdesign laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 8 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
   
  vanaf
  € 1.350 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Basis webdesign laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 12 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Reviews
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
   
  vanaf
  € 2.380 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Maatwerk webdesign laten maken

  Website op maat in WordPress
  Uniek ontwerp voor elke pagina
  Onebeperkt aantal pagina's
  Responsive
  Social Media Integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contact Formulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
  Reviews
  Veelgestelde vragen
  301 Redirects
  Social share
   
  vanaf
  € 3.820 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
[email protected]