Bezoekers omtoveren tot klanten met jouw nieuwe WordPress webshop.

Jouw nieuwe webshop moet er fantastisch uitzien. Belangrijker is echter dat jouw webshop die wij voor jouw maken zorgt voor meer klanten en omzet. Dat is waar het om gaat.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Webshop laten maken door Internetbureau Jun-E-Jay.

  Sinds ruim 10 jaar maken we al écht goede websites, webshops en webapplicaties. Al die kennis verweven we in je webshop om er voor te zorgen dat niks je online tegenhoudt. Dat begint met een goede website. We zorgen voor de juiste hosting, hoge snelheid, responsiviteit, passend design en een overzichtelijke structuur. Vanuit die basis kunnen we de hele keten opzetten. Binnen die keten vallen systemen als betalingen verzorgd door bijvoorbeeld Buckaroo of Adyen, aanpasbare funnels en strakke functionaliteit met de WooCommerce plugin.

  Zo kun je bijvoorbeeld een product carousel op de site hebben of producten aanraden wanneer iemand gaat afrekenen. Ook plaatsen we de correcte tracking tags. Zo krijg je inzicht waar en wanneer klanten doorgaan of afhaken. Naast deze eigenschappen kunnen we ook systemen op maat maken zoals een customizer. Verder koppelen we je webshop aan de juiste logistieke systemen.

 • Website Illustraties Onderhoud

  Eigen voorraad.

  Wanneer je zelf je producten op voorraad hebt wil je snel je producten verzenden. We zorgen ervoor dat wanneer er een order geplaatst wordt het magazijn direct aan de slag kan. Dit doen we door je webshop te koppelen aan je intranet met een webapplicatie.

  Als je via de webshop diensten verkoopt kunnen we met zo een webapplicatie meteen dit verwerken in het interne agenda. Zo worden bepaalde tijden geblokkeerd wanneer er niemand beschikbaar is. Ook kun je daarmee makkelijk de klant bereiken bij uitval. Een webshop laten maken door Internetbureau Jun-E-Jay betekent dat online een naadloze extensie is van je bedrijfsactiviteiten.

 • Website Illustraties Ontwerpen

  Dropshipping.

  Wanneer je ervoor kiest om je voorraad bij de groothandelaar te houden zijn er verscheidene koppelingen waarmee je jouw business soepel laat draaien. Zo zijn er verschillende plugins waarmee je verschillende aanbieders kan managen op je site. Denk hierbij aan automatisch geüpdate levertijden of het direct doorgeven van de order aan de leverancier.

  Als een product retour komt kun je gemakkelijk een klantdossier aanmaken om ervoor te zorgen dat er niks over het hoofd wordt gezien. Een Dropshipping webshop laten maken door Internetbureau Jun-E-Jay geeft je een website waar jij de controle hebt.

 • Website Illustraties Het resultaaat

  Affiliate webshop.

  Wanneer je niet zelf de shipping doet maar dit laat doen door andere verkopers kan je jouw aanbod vergroten zonder extra risico voor jou als ondernemer. We helpen je de site zo te structureren dat jouw aanbod makkelijk te navigeren en te vergelijken is. Daarmee kan jouw site waarde toevoegen aan het koopproces van klanten. Naast de structuur kunnen we ook met web applicaties bijvoorbeeld een vergelijker maken waarmee je meerdere producten naast elkaar kan zetten en vergelijken.

  Heeft een product meerdere producten nodig zoals bij een professionele microfoon? Dan kunnen we een systeem op maat maken zodat de klant ziet wat nog nodig is en geprikkeld wordt om meer te kopen. Een affiliate webshop laten maken door Internetbureau Jun-E-Jay betekent een webshop waarmee je meer converteerd met minder risico.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Vindbaarheid.

  Een webshop zonder bezoekers is weinig rendabel. Als je niet door naamsbekendheid of andere methodes bezoekers trekt helpen we jouw webshop goed vindbaar te maken op Google. We zorgen ervoor dat je website structuur en je website infrastructuur jou helpen om hoger te komen in de resultaten.

  Daarnaast kunnen we helpen met het optimaliseren van je teksten zodat het algoritme beter begrijpt waar de pagina over gaat. Daarmee sturen we hoe het algoritme deze pagina moeten zien (waardevol!). 94% van alle site bezoeken komt vanuit de zoekmachines. Hierin goed positioneren is dus cruciaal.

 • Website Illustraties Start een project

  Conversie.

  Een mooi aanbod en veel relevant verkeer is de basis voor een webshop die werkt. Wanneer je verder wilt gaan voor nog betere resultaten helpen we met conversie optimalisatie. Dit doen we door applicaties te implementeren waarmee je conversie verbeterd. Denk hierbij aan A/B testen om je site constant te verbeteren, of pagina’s te segmenteren op basis van de overtuigingsprincipes van Cialdini.

 • Website Illustraties Ontwikkelen

  Wordpress webshop laten maken.

  Het is mogelijk je huidige website te laten omzetten naar WordPress. Dit opent de deur voor een Woocommerce webshop. Maak van je website een WordPress webwinkel. Er zijn vele voordelen van een bestaande website omzetten naar het WordPress content management systeem, zoals bijvoorbeeld het zelf gemakkelijk berichten vormgeven en plaatsen.

  Neem ook eens een kijkje op het Linkedin profiel van creatief directeur Michel Schönhage. Zoveel mooie reviews kan geen toeval zijn!

  1. Neem contact op

Onze andere WordPress oplossingen.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com