Meer klanten en omzet met jouw nieuwe WordPress website.

Wij ontwerpen en ontwikkelen écht goede WordPress websites die niet alleen snel, veilig en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook zorgen voor meer klanten en omzet. Lees hieronder wat de voordelen zijn van een wordpress website laten maken volgens de richtlijnen van geïntegreerd design.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt nieuwe klanten en meer omzet.

  Dat jouw nieuwe website voor jou werkt, terwijl jij je bezighoudt met je dagelijkse werkzaamheden. Dat is waar wij, samen met jou, aan gaan werken. Leads genereren, contact momenten creëren of de bezoekers van informatie voorzien. Wat het doel ook is, jullie website moet dat in alles uitstralen.

  Samen zorgen wij ervoor dat jullie website wordt ontworpen binnen de huisstijl én ontwikkelen wij de website zo, zodat het ontwerp en de techniek bijdragen aan een goede vindbaarheid. Op die manier krijg je meer klanten en meer omzet.

 • Website Illustraties Onderhoud

  Je wilt jouw website zelf beheren.

  Meer dan één derde van alle websites op het Internet draait op het WordPress CMS. Waarom? Omdat het een heel gebruiksvriendelijk systeem is. Het is schaalbaar, flexibel en klaar voor de toekomst. Wij ontwikkelen al onze websites in WordPress.

  Een simpele informatieve website, een website met allerlei speciale functionaliteiten, alles is mogelijk. Ook het bouwen van een succesvolle webshop is mogelijk is WordPress. En jij als klant kunt altijd met een paar klikken teksten en afbeeldingen veranderen en nieuwe pagina’s aanmaken. Een WordPress website laten maken door Internetbureau Jun-E-Jay betekent dus dat je een website hebt die niet statisch is, maar dynamisch.

 • Website Illustraties Ontwerpen

  Je wilt een responsive website.

  Je wilt een website die altijd en overal goed bereikbaar is. Hij moet dus ook op tablets en mobiele telefoons goed werken. Wij bouwen al onze websites volledig responsive. Dit betekent dat alle websites die wij ontwikkelen meeschalen met het apparaat waarop hij bekeken wordt.

  Op een computer staan er bijvoorbeeld vier kolommen naast elkaar. Op een tablet worden dit er twee naast elkaar en twee onder elkaar en op mobiele telefoons schuiven ze allemaal netjes onder elkaar. Zo zorgen wij voor een optimale gebruikservaring, ongeacht het apparaat waarop de website bekeken wordt.

 • Website Illustraties Het resultaaat

  Je wilt goed gevonden worden.

  Op het moment dat je nieuwe website online gaat wil je natuurlijk ook dat je gevonden wordt. Wij houden tijdens alle fases van het project rekening met de vindbaarheid van jouw nieuwe website. We zorgen tijdens de ontwerpfase dat de website op de juiste manier is ingedeeld en dat er voldoende ruimte is voor teksten, die zoekmachines belangrijk vinden.

  Tijdens de ontwikkelfase zorgen we voor de juiste code, zodat de zoekmachines snel weten waar jouw website over gaat. Dit draagt allemaal bij aan de vindbaarheid van jouw nieuwe website. Met je eigen content kan je bovendien ook bezoekers trekken uit informerende zoekintenties. Een WordPress website laten maken door Internetbureau Jun-E-Jay geeft je dus een website waar de informatie die je verschaft ook extra verkeer oplevert.

 • Website Illustraties De oplossingen

  Wat wij te bieden hebben.

  Als WordPress website bouwer hebben we ruim tien jaar ervaring met het op maat maken van sites. Die ervaring en flexibiliteit kan je terugzien in onze cases. Die ervaring betekent niet alleen dat we het systeem goed in de vingers hebben maar, je website ook futureproofen. Zo weten we welke richting de WordPress ontwikkeling op gaat.

  Openen er nieuwe kansen op het gebied van WordPress webdesign? Dan kan je bij ons terecht voor een upgrade. Tegelijkertijd houden we ook oog op veranderingen waar oude functionaliteit verandert. Met ons website onderhoudspakket kunnen we meteen aan de slag wanneer de verandering je functionaliteit verstoord. Zo verhelpen we problemen voordat jij of je klant ze ziet en kan jij je focussen op jouw bedrijfsvoering.

 • Website Illustraties Opleveren

  De eerste steen, niet de laatste.

  Ongeacht waar je site nu is of naartoe gaat, we kunnen de volgende stap met je zetten. Een gloednieuwe WordPress website laten maken? Wij kunnen het. Je bestaande website ombouwen naar WordPress voor die extra functionaliteit? Wij regelen het.

  Een webshop maken met WordPress? Wij bouwen het. Ongeacht hoe je huidige website nu is, wij brengen het naar waar je wilt zijn. Dit sluit meteen aan bij onze futureproofing; klaar zijn voor de toekomst. Met ons design houden we rekening met wat er vanuit technisch perspectief kan gebeuren, maar ook welke kanten je organisatie op kan gaan. Een WordPress website laten maken door Internetbureau Jun-E-Jay betekent een website zonder zorgen.

 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt een écht goede WordPress website laten maken.

  Laten wij nu toevallig écht goede WordPress websites maken. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Wij zijn full-service.

 • Website Illustraties Ontwerpen

Onze andere WordPress oplossingen.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com