Veelgestelde vragen

oplossingen

Werken jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij werken vanuit Haarlem aan écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven uit heel Nederland. We hebben zelf klanten uit het buitenland. Iedereen is welkom!

Wat is jullie werkproces?

In het kort: we werken van strategie en advies, via ontwerp en ontwikkeling naar de oplevering. Na oplevering komt online marketing, verbeteren, onderhouden en support.

Werken jullie met WordPress thema's

Dit hangt volledig van jouw wensen en budget af. We hebben veel ervaring met het werken met thema's, dus ook met een thema kunnen wij een écht goede WordPress website bouwen.

Kan ik een uniek ontwerp krijgen voor mijn website, webshop of webapplicatie?

Jazeker. Wij beginnen projecten vaak met een leeg A4-tje en maken dan een ontwerp geheel op maat naar jouw wensen. De mogelijkheden hangen uiteraard af van jouw wensen en budget.

Ontwikkelen jullie maatwerk WordPress websites?

Ja. Wij ontwikkelen voor 90% van onze klanten volledig op maat. Wij kunnen eigenlijk alles met WordPress. De mogelijkheden hangen uiteraard af van jouw wensen en budget.

Ontwikkelen jullie WordPress/WooCommerce webshops?

Zeker. Wij hebben heel veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress/WooCommerce webshops. Dit kan met een gekocht thema of volledig op maat. De mogelijkheden hangen uiteraard af van jouw wensen en budget.

Ontwikkelen jullie WordPress webapplicaties?

Zeker. Wij hebben heel veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress webapplicaties. Alles is mogelijk. De mogelijkheden hangen uiteraard af van jouw wensen en budget.

Schrijven jullie teksten voor mijn website, webshop of webapplicatie?

Dat kan. Je kunt ze zelf aanleveren. Je kunt ze door ons laten redigeren. Je kunt ze door ons laten schrijven of je kunt zelf een tekstschrijver inhuren.

Leveren jullie mijn website compleet op, inclusief de content?

Afhankelijk van jouw wensen en budget kunnen wij de website compleet opleveren, inclusief alle content. Je kunt er ook voor kiezen om de content zelf te plaatsen.

Hoe lang duurt het om een website, webshop of webapplicatie te bouwen?

Dit hangt uiteraard helemaal af van jouw wensen. Vaak kan dit al binnen 4-6 weken, maar soms duurt het 8-12 weken (of zelfs langer), afhankelijk van de complexiteit van de website, webshop of webapplicatie.

Wat kost het om een WordPress website, webshop of webapplicatie te laten bouwen?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de keuze tussen een thema of maatwerk, de complexiteit van de te bouwen site, shop of webapp en de functionaliteiten van de website, webshop of webapplicatie. Kort gezegd kunnen wij een eenvoudige informatieve WordPress website (op basis van een thema) ontwikkelen vanaf € 935. Wil je hem uitgebreider? Dan kan dit vanaf € 2.380. Complexe websites, webshops of webapplicaties variëren van € 4.500 tot € 25.000. Op basis van jouw wensen en budget kunnen wij een vrijblijvend advies geven en een voorstel maken.

Waarom werken jullie met WordPress?

Omdat meer dan één derde van het Internet op WordPress draait. Het is flexibel, stabiel, veilig, snel, SEO vriendelijk, gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst. Er zijn tienduizenden (zo niet honderdduizenden) mensen bij betrokken die dagelijks bezig zijn met het maken en verbeteren van WordPress en alle beschikbare (vaak gratis) plugins.

Kan ik mijn website, webshop of webapplicatie zelf beheren?

Jazeker. Door het gebruik van WordPress is het aanmaken, aanpassen en verwijderen van pagina's, teksten en afbeeldingen heel gemakkelijk. Door de snelle leercurve kun je direct na live-gang aan de slag met jouw nieuwe WordPress website, webshop of webapplicatie. Geen zin om er zelf mee aan de slag te gaan? Dit kunnen wij ook voor jou uit handen nemen.

Onderhouden jullie mijn website, webshop of webapplicatie na live-gang?

Zeker. Door ons all-in onderhoud & support pakket zorgen wij er continu voor dat alle gebruikte software (WordPress, plugins en thema) up to date is.

Hoe kan ik met jullie contact opnemen voor, tijdens of na een project?

Wij zijn op alle mogelijke manieren bereikbaar, behalve postduif. Via e-mail, een vast nummer, een mobiel nummer, Whatsapp, SMS, Skype. Een andere goede of leuke manier om contact te hebben? Laat het ons weten!

Staat jouw vraag er niet tussen?.


  Je hoort dezelfde dag nog van ons!

  Door het gebruik van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.

  Absolute aanrader. In contact gekomen met Internetbureau Jun-E-Jay na een oproep via LinkedIn voor de vernieuwing van onze B2B website. Offerte was to the point, geen boekwerk. Tijdens de eerste kennismaking een goed idee gekregen van hun manier van werken. Internetbureau Jun-E-Jay is buitengewoon behulpzaam en kundig. Internetbureau Jun-E-Jay heeft veel kennis in huis en zorgt er altijd voor dat alles geregeld wordt.

  Shohan Sha – Posthuma Partners

  Samen naar online succes.

  Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

  photo

  Michel Schönhage

  Creatief directeur

  023 - 20 23 174
  [email protected]