Creatief Directeur + WordPress designer/developer.

Michel houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast houdt hij alle projecten en processen in de gaten.

 • Website Illustraties De oplossingen

  Je wilt iemand die weet wat hij doet.

  Als WordPress designer & developer werk ik vanuit Haarlem aan websites, webshops en webapplicaties die écht bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. In 2006 begonnen en in 2011 Internetbureau Jun-E-Jay opgericht met als doel het Internet elke dag een beetje mooier en beter maken. Het bouwen van écht goede WordPress websites is vanaf dag één mijn doel geweest. Met meer dan 500 succesvolle WordPress projecten in de afgelopen 8 jaar mag ik mij, met recht denk ik, een expert noemen.

 • Website Illustraties Contact

  Je wilt iemand die flexibel is.

  Doordat Internetbureau Jun-E-Jay is opgericht met het idee om samen te creëren heb ik geen medewerkers, alleen vaste betrouwbare partners. Hiermee behoud ik de flexibiliteit van een zelfstandige, maar profiteer jij wel van de gezamenlijke kennis en expertise op het gebied van sites, shops en webapps. Met mijn werkwijze kan ik jou helpen om online succesvol te zijn. De flexibiliteit zit hem in het feit dat ik bereikbaar ben wanneer ik bereikbaar moet zijn, voor jou. Via Whatsapp, e-mail, SMS, Linkedin, Facebook, telefoon, Skype. En postduif. De flexibiliteit zit hem ook in de snelle reactietijd. Vaak binnen een uur. Altijd binnen 24 uur.

 • Website Illustraties Het resultaaat

  Je wilt iemand die je kunt vertrouwen.

  De eerder genoemde 500+ projecten is leuk, alleen wil je bewijs. Logisch. Graag verwijs ik je naar deze pagina vol met tevreden klanten. Ook kun je een kijkje nemen op mijn Linkedin profiel. Ook daar staan veel mooie aanbevelingen van klanten die ik heb mogen helpen om succesvol te zijn op Internet. Onderaan deze pagina staan ook een aantal reviews. Stuk voor stuk positief gelukkig 🙂

 • Website Illustraties Start een project

  "Samen met de klant het optimale resultaat bereiken om online succes te behalen, dat is waar ik mij elke dag voor inzet"

 • wordpress website icoon

  12+ jaar ervaring

  Sinds 2006 ontwerp en ontwikkel ik websites, webshops en applicaties voor start-ups en het MKB.

 • wordpress webshop icoon

  500+ projecten

  Van onderscheidende websites en converterende webshops tot gebruiksvriendelijke webapplicaties.

 • wordpress webapplicaties icoon

  Flexibele werktijden

  Ik ben niet alleen beschikbaar van 09:00 tot 17:00. Ik ben beschikbaar wanneer ik nodig ben.

Mijn laatste werk.

Trots op alles wat ik gemaakt heb. Hier een selectie van mijn werk. Kijk ze eens stralen!

 • tura travel wordpress website

  Tura Travel.

  Tura Travel heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  Maatwerk WordPress website.
  1. Bekijk Project
 • the table woocommerce webshop

  The Table.

  Een goede online zichtbaarheid en verkopen. Dat was de opdracht. Een geheel op maat gemaakte webshop hebben ervoor gezorgd dat The Table nog jaren door kan.

  Maatwerk WooCommerce webshop
  1. Bekijk Project
 • local hideaways wordpress website

  Local Hideaways.

  Local Hideaways heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  Maatwerk WordPress website.
  1. Bekijk Project

BEDRIJVEN WAARMEE IK GEWERKT HEB

Wat klanten over mij zeggen

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
[email protected]jay.com