Een ijzersterk WordPress webdesign bureau in Haarlem.

Een WordPress website die bezoekers trekt, vasthoud en converteert vraagt verschillende ingrediënten: snelheid, vindbaarheid, uiterlijk, responsiviteit en controle. Al deze elementen worden verzorgd en verweven door ons team voor WordPress webdesign in Haarlem.

 • Website Illustraties Start een project

  Internetbureau gespecialiseerd in WordPress webdesign in Haarlem.

  Een WordPress website die bezoekers trekt, vasthoud en converteert vraagt verschillende ingrediënten: snelheid, vindbaarheid, uiterlijk, responsiviteit en controle. Al deze elementen worden verzorgd en verweven door ons team WordPress website in Haarlem.

  Internetbureau Jun-E-Jay webdesign Haarlem biedt betaalbaar webdesign aan en zorgt dat jouw online aanwezigheid groeit. Wanneer jij website hulp in Haarlem nodig hebt of een maatwerk website wil laten maken die visueel aantrekkelijk is, lees dan vooral verder en neem contact op met ons webdesign bureau in Haarlem.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Een snelle website.

  Ben je op zoek naar een website hulp in Haarlem, dan zit je hier goed. De eerste stap die wij doorlopen is goede hosting. We helpen je de passende gespecialiseerde WordPress hosting te kiezen die je website sneller en veiliger maakt. Die snelheid zorgt ervoor dat je website gebruiksvriendelijk wordt en niet alleen prettig is voor je bezoekers, maar ook gewoon goed is voor je conversie en verkeer. Bij Amazon kost één seconde vertraging al 7% conversie. Daarnaast rapporteerde Google in 2016 al dat als een website meer dan drie seconde bezig is om te laden, 53% van de mobiele gebruikers weg klikt.

  Snelheid is dus belangrijk voor je site als geheel. Naast goede hosting zorgen we met ons webdesign dat geen element te groot is en snel geladen kan worden.

  1. Ik wil een snelle WordPress website laten maken in Haarlem
 • Website Illustraties Ontwerpen

  Een website die gevonden wordt.

  Jouw WordPress website bestaat niet in een vacuüm. De mooiste website in de wereld helpt je weinig als niemand deze kan vinden. Daarom helpen we ook met je zoekmachine optimalisatie. We helpen je teksten te schrijven die ervoor zorgen dat jij gevonden wordt op relevante Google zoektermen en jij bovenaan staat in de zoekmachines. Heb jij ons bijvoorbeeld gevonden op ‘’webdesign Haarlem’’ of ‘’webdesigner Haarlem’’? Beide zijn namelijk aparte zoektermen waarop je kan ranken in de zoekmachines.

  Ook hebben we korte lijntjes met online-marketingbureaus die je kunnen helpen hoger te komen. Deze twee opties gecombineerd met een snelle website (en die heb je al!) maken de weg vrij naar de eerste pagina op de zoekmachines.

  1. Ik wil een vindbare website
 • Website Illustraties Doelstelling

  Een website die je branding communiceert.

  Jouw website is je visitekaartje, zorgt voor meer klanten en omzet en moet er dus goed uitzien. Met de kennis in ons team vertalen we jouw brand voice naar een duidelijke eigen huisstijl. Ook in de formattering en plaatsing van tekst is ruimte om jouw specifieke wensen naar voren te laten komen zodat we een op maat gemaakt webdesign krijgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat als de website er eenmaal geweldig uitziet dat deze consistent is.

  Dus ongeacht of iemand je website op een smartphone, tablet, desktop of groot scherm bekijkt, alles wordt goed geschaald en verschoven. Behalve dat het er goed uitziet worden responsieve websites ook beloond door de zoekmachine.

  1. Ik wil een website in mijn stijl
 • Website Illustraties Achtergrond proleem

  Een website waar je zelf de controle hebt.

  Het grote voordeel van het WordPress CMS is dat je zelf aanpassingen of toevoegingen kan maken die er goed uitzien. Zo kun je zelf blogposts of berichten plaatsen om een inspirerend verhaal te delen of een nieuwe korting aan te kondigen. Zo is je site niet statisch, maar groeit deze mee met jou en de markt. Met WordPress plugins wordt nog meer mogelijk. Zo kun je meteen op social media aankondigen dat je iets nieuws hebt op de website.

  Ook zijn er plugins die bijvoorbeeld je helpen je tekst te optimaliseren voor de zoekmachine. Of wat dacht je van een mailformulier die direct communiceert met MailChimp? Dit en nog veel meer kan met WordPress. Wij zorgen ervoor dat alles goed geïnstalleerd en up to date is zodat je meteen aan de slag kunt.

  1. Ik wil een aanpasbare website
 • Website Illustraties Het process

  Een website die lokaal verbonden is.

  Niet elke website bedient het hele land. Wanneer jouw website concreet voordeel moet opleveren voor bijvoorbeeld een fysieke winkel zijn er allerlei extra’s die daarbij helpen. Een webapplicatie die je de weg wijst naar de winkel, je de lokale voorraad toont of waar je meteen een afspraak mee kan boeken. Ook helpen we je gevonden te worden door Google My Business op te zetten en tekst te optimaliseren zodat je lokaal inspeelt.

  Zo is er een groot verschil tussen “website bouwer”, “website bouwer Haarlem” en “website laten bouwen in Haarlem” als je bijvoorbeeld een webdesign bureau in Haarlem bent.

  1. Ik wil ook lokaal gevonden worden
 • Website Illustraties Start een project

  Van website naar webshop.

  Met WooCommerce transformeer je een website tot webshop met alle functionaliteit. Met de belangrijkste functionaliteit, veilig en snel betalingsverkeer, hebben we al ruime ervaring. We werken onder andere met Adyen, Mollie, Pay.nl en Buckaroo, zodat we de best passende betalingsvoorwaarden voor jouw webshop kunnen kiezen. Daarnaast integreren we plugins voor je die bijvoorbeeld de orders meteen doorsturen naar het magazijn.

  Andere opties zoals A/B testen, externe reviews, chatfunctionaliteit en verscheidene tracking opties kunnen allemaal toegevoegd worden. Tenslotte zorgen we ervoor dat je site een SSL-certificaat krijgt, zodat klanten veilig hun gegevens kunnen invullen.

  1. Ik wil een eCommerce website
 • Website Illustraties Opleveren

  Je wilt online succes met WordPress.

  Wij als webdesign bureau in Haarlem willen het beste voor de klant. Daarom bouwen wij goede WordPress websites, webshops en webapplicaties die volledig bij jouw bedrijf past in dezelfde huisstijl. Met een krachtige website als jouw digitale visitekaartje, kun je niet alleen indruk maken op bezoekers, maar ook je bedrijfsdoelen effectief bereiken. En wat is een betere keuze dan een WordPress-website om dit te verwezenlijken?

  1. Ik wil online succes
 • Website Illustraties De oplossingen

  WordPress website laten maken Haarlem.

  Lokaal heeft voordelen, ook als het gaat om een website bouwen in Haarlem. We merken dat wat mensen uit hun website willen halen niet altijd naar voren komt over de mail. Een goed gesprek waar we kunnen doorvragen over wat je wilt zien en wilt bereiken is maar al te vaak het verschil tussen een goede website en een écht goede website.

  Ben je klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen met professioneel webdesign in Haarlem? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij luisteren naar jouw wensen, delen onze expertise en werken samen aan een webdesignoplossing die past bij jouw bedrijf. Neem ook eens een kijkje op het Linkedin profiel van creatief directeur Michel Schönhage. Zoveel mooie reviews kan geen toeval zijn!

  1. Neem contact op met ons webdesign ontwerp bureau in Haarlem

Meer over webdesign Haarlem.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com