Wat zijn ze mooi.

Allemaal gebouwd op basis van een premium WordPress thema. Met een lager budget een écht goede WordPress site, shop of webapp.

 • tribi holiday wordpress website 1

  Tribi Holiday.

  Tribi Holiday heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project
 • booot wordpress website

  Booot.

  Booot heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project
 • elaine pen wordpress website

  Elaine Pen.

  Nu nog druk in ontwikkeling, maar nu al trots op. Deze nieuwe WordPress website voor WeSense wordt binnenkort opgeleverd. In de aankomende periode gaan we dit ontwerp afronden om hem daarna te ontwikkelen in het WordPress CMS.

  1. Bekijk project
 • koffiespot wordpress website

  Koffiespot.

  Koffiespot heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project
 • stichting mtangani wordpress website 1

  Stichting Mtangani.

  Stichting Mtangani heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en donaties.

  1. Bekijk project
 • stichting pcos wordpress website

  Stichting PCOS.

  Stichting PCOS heeft ons gevraagd om hun nieuwe WordPress website te ontwerpen en te ontwikkelen. De website moest zorgen voor meer klanten en omzet.

  1. Bekijk project
 • bord en meer woocommerce webshop

  Bord & Meer.

  Meer online zichtbaarheid en verkopen. Dat was de opdracht. Een geheel nieuw ontwerp én technische verbeteringen hebben ervoor gezorgd dat Bord & Meer nog jaren door kan.

  1. Bekijk project

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com