Ons Team.

Een team van ondernemers dat de handen ineengeslagen heeft en zo dagelijks werkt aan succesvolle WordPress websites, webshops en webapplicaties.

 • ons team michel

  Michel.

  Creatief Directeur + WordPress designer/developer.
  Michel houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast houdt hij alle projecten en processen in de gaten. Lees hier meer over Michel.

 • ons team martijn

  Pepijn.

  WordPress developer.
  Pepijn houdt zich als WordPress developer bezig met het ontwikkelen van écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Hij zet de website, webshop en webapplicatie ontwerpen om in unieke maatwerk WordPress sites, shops en webapps.

 • ons team mart

  Mart.

  WordPress designer.
  Mart houdt zich als WordPress designer bezig met het ontwerpen van écht goede WordPress websites, webshops en applicaties. Hij maakt de ontwerpen voor unieke maatwerk WordPress sites, shops en webapps.

 • ons team alex

  Alex.

  WordPress developer.
  Alex houdt zich, net als Pepijn, als WordPress developer bezig met het ontwikkelen van écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Hij zet de website, webshop en webapplicatie ontwerpen om in unieke maatwerk WordPress sites, shops en webapps.

 • ons team shanty

  Shanty.

  Illustrator/Animator.
  Shanty houdt zich als illustrator en animator bezig met het ontwerpen van huisstijlen, logo’s, illustraties en animaties. Pakkende beelden met een passende uitstraling.

 • ons team patrick

  Patrick.

  SEO tekstschrijver.
  Patrick houdt zich als tekstschrijver bezig met het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) teksten voor écht goede WordPress websites, webshops, webapplicaties en social media. Ook schrijft hij pakkende teksten voor flyers, brochures en uitnodigingen.

 • ons team dennis

  Dennis.

  Online Marketeer.
  Dennis weet als geen ander hoe je een online marketingstrategie neerzet die werkt. Dennis zet SEA, Facebook Advertising, Display Advertising, Remarketing en E-mailmarketing in om de doelen van onze klanten en hun écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties te behalen.

 • ons team jules

  Joris.

  Online Marketeer.
  Joris weet, net als Dennis, als geen ander hoe je een online marketingstrategie neerzet die werkt. Jules zet SEA, Facebook Advertising, Display Advertising, Remarketing en E-mailmarketing in om de doelen van onze klanten en hun écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties te behalen.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com