Start een project

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

Snel én geheel vrijblijvend!

Door het gebruik van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens.

Ons Team.

Een team van ondernemers dat de handen ineengeslagen heeft en zo dagelijks werkt aan succesvolle WordPress websites, webshops en webapplicaties.

 • Michel.

  Creatief Directeur + WordPress designer/developer.
  Michel houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast houdt hij alle projecten en processen in de gaten.

 • Mart.

  WordPress designer.
  Mart houdt zich als WordPress designer bezig met het ontwerpen van écht goede WordPress websites, webshops en applicaties. Hij maakt de ontwerpen voor unieke maatwerk WordPress sites, shops en webapps.

 • Martijn.

  WordPress developer.
  Martijn houdt zich als WordPress developer bezig met het ontwikkelen van écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Hij zet de website, webshop en webapplicatie ontwerpen om in unieke maatwerk WordPress sites, shops en webapps.

 • Alex.

  WordPress developer.
  Alex houdt zich, net als Martijn, als WordPress developer bezig met het ontwikkelen van écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Hij zet de website, webshop en webapplicatie ontwerpen om in unieke maatwerk WordPress sites, shops en webapps.

 • Shanty.

  Illustrator/Animator.
  Shanty houdt zich als illustrator en animator bezig met het ontwerpen van huisstijlen, logo’s, illustraties en animaties. Pakkende beelden met een passende uitstraling.

 • Patrick.

  SEO tekstschrijver.
  Patrick houdt zich als tekstschrijver bezig met het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) teksten voor écht goede WordPress websites, webshops, webapplicaties en social media. Ook schrijft hij pakkende teksten voor flyers, brochures en uitnodigingen.

 • Dennis.

  Online Marketeer.
  Dennis weet als geen ander hoe je een online marketingstrategie neerzet die werkt. Dennis zet SEA, Facebook Advertising, Display Advertising, Remarketing en E-mailmarketing in om de doelen van onze klanten en hun écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties te behalen.

 • Jules.

  Online Marketeer.
  Jules weet, net als Dennis, als geen ander hoe je een online marketingstrategie neerzet die werkt. Jules zet SEA, Facebook Advertising, Display Advertising, Remarketing en E-mailmarketing in om de doelen van onze klanten en hun écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties te behalen.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

Michel Schönhage - Internetbureau Jun-E-Jay

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com