BEDRIJVEN DIE ONS AL VERTROUWEN

Wil jij meer klanten en een hogere omzet? Laat jouw website maken in Den Haag.

Goed bezig

Je hebt deze pagina waarschijnlijk gevonden door in Google te zoeken naar [website laten maken Den Haag]. Dat betekent dat je een website wilt laten maken in Den Haag, door een specialist die zelf snapt hoe het spelletje gespeeld wordt. En door degene die zelf bovenaan de zoekresultaten staat. Jij wilt dit natuurlijk ook en wij gaan dat samen met jou realiseren!

Je wilt meer klanten, een hogere omzet en om dat te bereiken heb je een hogere positie in Google nodig. Met een snelle website die veilig werkt en die bovendien 100% gebruiksvriendelijk is. Zo haal je er online alles uit wat erin zit, met een website bouwer die snapt hoe het werkt en wat daarvoor nodig is.

Zonder gedoe en met een persoonlijke benadering, omdat je geen dertien-in-een-dozijn-oplossing wilt. Daarom gaan we graag met je in gesprek, waarin we echt de tijd nemen en uitleggen hoe je online meer succes kunt hebben.

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

website laten maken Den Haag goed bezig - Internetbureau Jun-E-Jay

Tip: heb je al een website, maar baal je van de hoge kosten, het gebrek aan bezoekers of het lage aantal leads? Ontdek met onze gratis Website Scan hoe het beter kan en jij online meer omzet kunt maken.

Meer klanten en omzet

Website laten maken: meer klanten en omzet

Internetbureau Jun-E-Jay bouwt jouw supersnelle website, die bovendien binnen no-time online kan zijn. Bijna sneller dan het licht, waarmee je hoger in Google komt en online voortaan geweldige leads genereert. Dankzij state-of-the-art technologie, bijvoorbeeld met hoogwaardige caching, geoptimaliseerde afbeeldingen en natuurlijk goede hosting voor de website die je wilt laten maken in Den Haag.

Ontdek ons webdesign dat werkt en de betrouwbare techniek waar je op kunt bouwen. Om bovenaan in Google te komen. Én daar te blijven. Omdat niemand je online kan verslaan, met de sterkste pagina’s waarmee je anderen digitaal om de oren slaat. Net als wij met deze pagina, die jij daardoor gevonden hebt. Dat doen we voor jou en voor iedereen die net als jij en website wil laten maken in Den Haag.

Stel je eens voor. Jouw nieuwe website laadt razendsnel en voorkomt daarmee de belangrijkste frustratie bij bezoekers. Omdat afbeeldingen meteen beschikbaar zijn, de website slim gebruik maakt van caching en de hosting speciaal geschikt is voor wat wij voor je bouwen. Allemaal op elkaar afgestemd, in een WordPress-website die écht werkt.

Omdat niemand houdt van wachten en je maar één kans hebt om een goede indruk te maken. Met een superkorte laadtijd, als je belangrijkste wapen om bezoekers te overtuigen. Zodat ze contact met je opnemen en je sneller nieuwe leads verzamelt dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

website laten maken Den Haag meer klanten en omzet - Internetbureau Jun-E-Jay

Tip: meer verkopen met jouw webshop? Ook die laadt razendsnel. Dus weg met de drempels naar meer omzet. Met een webshop in WordPress? Door Internetbureau Jun-E-Jay: jouw online specialist die weet wat écht werkt.

Meer leads

Bezoekers worden leads

Uiteraard is de nieuwe website die je wilt laten maken 100% gebruiksvriendelijk. Zodat bezoekers in een oogwenk vinden waar ze naar op zoek zijn. Met een menu dat ze meteen begrijpen. Om van bezoekers leads te maken, op een website die ze verleidt om verder te klikken. Zodat ze contact met je opnemen en jij de nieuwe aanvragen krijgt waar je op zit te wachten. Via een duidelijke route door het menu en opvallende buttons en links die jouw bezoekers aanklikken.

De website die je laat maken in Den Haag heeft een geweldig design dat overtuigt. En gebruikt onze state-of-the-art techniek voor de backend. Voor pagina’s die sneller dan het licht laden en vervolgens precies de informatie tonen waar jouw bezoekers naar zoeken. Om ze online te overtuigen, met een website die daar vanaf het begin af aan helemaal op is gericht. Zonder onlogische elementen die alleen maar afleiden, om te voorkomen dat bezoekers jouw website verlaten.

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

website laten maken Den Haag meer leads - Internetbureau Jun-E-Jay

Tip: Eerst zien en dan geloven? Ontdek de technieken die we gebruiken en bekijk de frisse designs van onze andere klanten. We laten het je graag zien en leggen het je uit, tijdens het gratis adviesgesprek.

Vlekkeloos

Gebruiksvriendelijk

Een website laten maken in Den Haag en daarmee online laten zien waar je voor staat? Jouw nieuwe website werkt ultiem gebruiksvriendelijk. Om je bezoekers online volledig in de watten te leggen met de informatie die ze zoeken. Dankzij duidelijke call-to-actions (CTA’s) en altijd gericht op de belangrijkste conversiedoelstellingen.

We denken uitgebreid na over de klantreis die jouw bezoeker online aflegt. Vanuit de pagina met zoekresultaten naar jouw website, via een informatieve pagina naar het contactformulier. Om met jouw online customer journey van die bezoeker een lead te maken, zodat jouw website de omzet genereert die je verdient.

Pakkende call-to-actions
Je wilt online aanzetten tot actie. Om bezoekers in beweging te brengen en daar waardevolle leads van te maken. De beste basis voor meer online omzet.

Online conversieoptimalisatie
We nemen jouw pagina’s digitaal onder de loep, om vanuit data te bepalen waar het nog beter kan. Voor meer resultaat uit jouw bezoekers.

100% responsive
Een website laten maken voor ieder type scherm? Jouw nieuwe website schaalt voortaan automatisch mee met smartphones, tablets, desktops en andere apparaten.

Altijd bereikbaar, 365 dagen per jaar
Ons team staat altijd, 7 dagen per week voor je klaar. Om mee te denken en bij technische problemen, dus je staat er nooit alleen voor.

Belangrijke updates en dagelijkse backups
We doen de belangrijke updates en voeren dagelijks een back-up uit. Zodat je 100% veilig kunt werken en er nooit meer iets verloren gaat.

website laten maken Den Haag gebruiksvriendelijk - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Den Haag - Internetbureau Jun-E-Jay

Tip: Eerst zien en dan geloven? Ontdek de technieken die we gebruiken en bekijk de frisse designs van onze andere klanten. We laten het je graag zien en leggen het je uit, tijdens het gratis adviesgesprek.

Zorgeloos online

Een gegarandeerd veilige website laten maken

Is jouw website wel eens gehackt? Of heb je veel lastig van irritante spam? Steeds vaker zijn bedrijven en hun websites het slachtoffer van digitale criminelen. Die hacken of breken in, iets dat je bij ons niet overkomt. Dankzij de belangrijke (beveiligings)updates, waterdichte beveiliging van jouw website, een SSL-certificaat voor een HTTPS-verbinding en dagelijkse back-ups.

Om jouw nieuwe website 100% veilig te gebruiken, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Bovendien houden we de website 24/7 actief in de gaten, zodat we eventuele afwijkingen meteen herkennen en in actie kunnen komen.

Wil jij een gebruiksvriendelijke en 100% veilige website laten maken? Ervaar hoe je voortaan zorgeloos online bent, dankzij onze automatische back-ups.

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

website laten maken Den Haag zorgeloos online - Internetbureau Jun-E-Jay

Tip: maatwerk bestelsysteem, online reserveringssysteem, een intranet of andere toepassingen laten ontwikkelen? Wij ontwikkelen wat jij nodig hebt, als je wilt ook met een koppeling met de website. In WordPress, waarin we dankzij het uiterst flexibele PHP alles kunnen maken wat jij zoekt.

Wat onze klanten zeggen

Bouwen op ervaring

Samen meer dan 100 jaar ervaring

Zou je vertrouwen op 1 jaar ervaring? En op 10 jaar? Internetbureau Jun-E-Jay biedt je niet minder dan 100 jaar ervaring! Met een team van specialisten, dat sinds 2011 écht goede WordPress websites bouwt die zorgen voor meer klanten en omzet.

Alleen ga je snel, samen kom je ver

Het team bestaat uit (online) strategen, ontwerpers, ontwikkelaars, illustrators, animators, tekstschrijvers en onlinemarketing-experts.

Deskundig en betrokken, vanuit zowel Den Haag en de rest van Noord-Holland als vanuit Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en ook de rest van Nederland.

Ervaren, ambitieus en fanatiek over de online mogelijkheden, waarin we je graag meenemen om je de geweldige kansen die er liggen te laten zien.

website laten maken Den Haag ervaring team - Internetbureau Jun-E-Jay

Tip: Vrijblijvend in gesprek met misschien wel de meest ervaren WordPress-ontwikkelaars? Vraag jouw gratis adviesgesprek aan, waarvoor we natuurlijk graag bij je langskomen.

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Zelf in beheer

100% tevredenheidsgarantie en persoonlijke uitleg voor jouw WordPress website

Nieuwe website laten maken in Den Haag? Jouw WordPress-website gebruikt het populairste Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Wereldwijd gebruikt door 35% van alle websites. Een systeem waarin je eenvoudig zelf wijzigingen maakt, zodat je daarvoor niet steeds de webbouwer hoeft te bellen.

Bovendien leggen we je het systeem graag persoonlijk uit. We nemen een uur de tijd, waarin we je kennis laten maken met WordPress. Zodat jij er zelf mee aan de slag kunt en de basis van de website kunt beheren. En heb je meer tijd nodig? Dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Jouw website leveren we op met 100% tevredenheidsgarantie. Omdat jij helemaal blij moet zijn met de website die je laat maken, net als onze andere klanten. Daarom werken we door tot aan tevredenheid, zonder beperkende revisierondes of een maximale doorlooptijd. Wij zijn er voor jou. Om de website precies zo te maken zoals je wilt. Voor nog meer tevreden klanten, als onze belangrijkste garantie die we je kunnen aanbieden. Dat is waar we iedere dag voor werken, omdat we zonder die klanten natuurlijk geen bestaansrecht zouden hebben.

website laten maken Den Haag zelf in beheer WordPress - Internetbureau Jun-E-Jay

Enthousiast om een nieuwe website te laten maken in Den Haag? We houden niet van kleine lettertjes, verrDen Haagde voorwaarden en extra facturen zonder overleg vooraf. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Tevreden klanten = onze garantie voor jou

En wil je toch meer functionaliteiten of extra pagina’s toevoegen? We maken vooraf afspraken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vraag jouw gratis adviesgesprek aan, dan nemen we graag de tijd voor je.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Een selectie van door ons gemaakte websites in Den Haag

website laten maken Local Hideaways - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Tura Travel - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Russell Advocaten - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Finley - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Gusto Wines - Internetbureau Jun-E-Jay

website laten maken Kingfisher Tours - Internetbureau Jun-E-Jay

Krijg inzicht in de verbeterpunten van jouw website met de gratis Website Scan

 • website laten maken websitescan aanvragen

  Vraag de scan aan

  Vul het formulier in. Het duurt slechts 10 seconden.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan uitvoeren

  Wij voeren de scan uit

  Wij voeren een complete websitescan uit en sturen jou de resultaten.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

 • website laten maken websitescan aan de slag

  Ga aan de slag

  Ga aan de slag met de resultaten en krijg meer klanten en een hogere omzet.
   
  Scan aanvragen

  gratis én vrijblijvend

Je moet het zien om het te geloven

De oude situatie

Eind 2019 nam Iduna van Vakantieduiker contact met ons op, omdat ze haar nieuwe website wilde laten maken in Den Haag. De nieuwe website moest gemaakt worden in WordPress en zowel qua uiterlijk en techniek als conversie een grote verbeterslag maken.

Haar oude website bevatte heel erg veel lange stukken tekst en weinig visuele elementen. Daarnaast zijn er geen call-to-actions om de bezoekers door de website te begeleiden. Een gemiste kans om met haar website meer leads te genereren.

Tijd om daar verandering in te brengen!

website laten maken Den Haag - Vakantieduiker oude situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

De nieuwe situatie

Na meerdere gesprekken over het doel en de structuur van de website zijn wij aan de slag gegaan met het maken van de nieuwe website. Een fris, modern en nieuw ontwerp én een logische route, dankzij het gebruik van duidelijke call-to-actions, een goede gebruikerservaring en een logische customer journey.

website laten maken Den Haag - Vakantieduiker nieuwe situatie - Internetbureau Jun-E-Jay

Zeg nou zelf. Dat is een hele verbetering, toch? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, dit wil ik ook!

Hoe zit dat?

FAQ website laten maken in Den Haag: veelgestelde vragen

We werken voor de website die je wilt laten maken zoveel mogelijk met vaste prijzen om een website te laten maken, zodat je goed weet waar je aan toe bent. En wil je extra functionaliteiten of meer pagina’s toevoegen aan jouw nieuwe WordPress-website? Het meest gebruikte CMS ter wereld biedt allerlei geavanceerde mogelijkheden. Voor een professionele website die volledig aan je wensen voldoet, waarmee je de basis legt voor meer klanten en omzet.

Benieuwd wat de kosten zijn om een echt goede WordPress website te laten maken door onze ervaren specialisten? We maken graag een vrijblijvende offerte voor je, neem daarvoor contact met ons op. Je kunt ook onderaan deze pagina kijken, waar je onze "vanaf" prijzen kunt zien.

Zodra je een website wilt laten maken in gaan we daarmee zo snel mogelijk voor je aan de slag. Een eenvoudige nieuwe website kunnen we daarom al binnen 2 tot 3 weken opleveren.

Gemiddeld werken we 4 tot 5 weken aan nieuwe websites, ook als het gaat om meer pagina’s of een specifiek design dat je voor ogen hebt. En zoek je naar 100% maatwerk? Houd dan rekening met zo’n 8 tot 12 weken, waarin we precies ontwikkelen wat jij nodig hebt. Uiteraard zullen we je vooraf aangeven hoeveel tijd we nodig hebben om de website te laten maken. Zodat je goed weet waar je aan toe bent, inclusief de mogelijkheden voor feedback en om eventuele wijzigingen door te geven. Voor een website waarover jij straks 100% tevreden bent, omdat die nieuwe klanten en meer online omzet genereert.

Wil je een website laten maken? We bepalen samen met jou welke pagina’s je nodig hebt en wat daarop moet komen te staan. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring bij ons in het team weten we goed waar bezoekers naar op zoek zijn. En waarmee je ze alleen maar af zou leiden, waardoor het niet van meerwaarde is op de pagina. We denken daarover graag met je mee, al ben jij natuurlijk degene die uiteindelijk de beslissingen neemt en de touwtjes in handen heeft.

Tevreden met de opzet en de manier waarop we in WordPress voor je zullen bouwen? We de website en laten je zien hoe het webdesign online zal overtuigen. Met een frisse stijl en met aandacht voor online conversie. Om bezoekers te informeren, te overtuigen en activeren. Zodat ze vanaf de website contact met je opnemen, waarmee jij nieuwe klanten en meer omzet genereert.

Na jouw akkoord op het ontwerp starten we de ontwikkeling. We gaan aan de slag in WordPress en ontwikkelen een website die je daarna in de basis zelf kunt beheren. Zodat je voor kleine wijzigingen niet steeds de webbouwer nodig hebt en je in plaats daarvan zelf de maximale controle ervaart. Terwijl we er natuurlijk graag voor je zijn als je er zelf niet meer uitkomt.

Voor de live-gang doen we een final check, om zeker te weten dat alles werkt zoals we het bedoeld hebben. Daarna zullen we je de website opleveren, die meteen klaar is voor gebruik. Zodat jij nieuwe klanten kunt werven en online omzet kunt genereren, dankzij een echt goede WordPress website die je in Haarlem kunt laten maken.

Jouw website gebruikt het WordPress-CMS. Dat is het meest gebruikte CMS ter wereld, actief bij maar liefst 35% van alle websites. Ideaal voor een eenvoudige en andere websites, met geavanceerde mogelijkheden voor maatwerk. Je kunt de website in de basis zelf beheren, bijvoorbeeld als je teksten aan wilt passen of een afbeelding wilt toevoegen. En wil je een blogartikel schrijven of een nieuwe pagina aanmaken? Ook dat kun je gewoon zelf, waardoor je daar niet steeds de webbouwer voor nodig hebt.

WordPress krijgt zeer regelmatig nieuwe updates, waarmee wij ervoor zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Dat garandeert een gebruiksvriendelijk systeem met steeds nieuwe en verbeterde mogelijkheden. En een veilige website, dankzij de beveiligingsupdates die we doorvoeren om de deur dicht te houden voor eventuele hackers en andere kwaadwillenden die het op jouw website voorzien hebben. Je bent veilig en kunt er eenvoudig zelf mee werken, voor het beste van twee online werelden.

Na oplevering kun je zelf aan de slag met de content van de website. Dat betekent dat je eenvoudig teksten kunt plaatsen, kunt aanpassen en zelfs weer weg kunt halen. En dat je zelf bepaalt welke pagina’s en artikelen je publiceert.

Het technisch onderhoud zullen wij voor je doen. Dat betekent dat we updates doen voor WordPress, het thema en de plugins. Op die manier houden we ze altijd up-to-date, voorkomen we beveiligingslekken en hoef jij je daar geen moment zorgen over te maken. Zodat je zeker weet dat het technisch in orde is en je profiteert van maximale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Daarnaast maken we dagelijks een back-up van alle bestanden en jouw database. Op die manier voorkomen we dat er per ongeluk een keer iets verloren kan gaan. En gaat er onverhoopt toch een keer iets mis? Dan helpen we je jouw website vanuit de back-up gewoon weer terug te zetten. Zodat je verder kunt vanaf waar je gebleven was. Zonder zorgen en met de mogelijkheid om snel weer nieuwe klanten aan te trekken en meer omzet te genereren. Dankzij een WordPress website die je laat maken, met aandacht voor de details die jou een zorgeloze online ervaring opleveren.

website laten maken Den Haag FAQ - Internetbureau Jun-E-Jay

Wij maken websites voor elk budget vanuit Den Haag

 • Budget website laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 8 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
   
  vanaf
  € 1.350 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Basis website laten maken

  WordPress thema
  Aanpassingen o.b.v. huisstijl
  Maximaal 12 pagina's
  Responsive
  Social media integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contactformulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Reviews
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
   
  vanaf
  € 2.380 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

 • Maatwerk website laten maken

  Website op maat in WordPress
  Uniek ontwerp voor elke pagina
  Onebeperkt aantal pagina's
  Responsive
  Social Media Integratie
  Google Maps
  Nieuwsbrief koppeling
  Contact Formulier
  Google Analytics
  XML Sitemap
  Blog / Nieuws
  Snelheid optimalisatie
  Content vullen
  Reviews
  Veelgestelde vragen
  301 Redirects
  Social share
   
  vanaf
  € 3.820 ex BTW

   
  Start met een gratis gesprek

  gratis én vrijblijvend

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com