Verbinden met WordPress.

Door het gebruik van WordPress kunnen wij met vernieuwende en innovatieve oplossingen komen voor jouw bedrijf.

 • Website Illustraties Ontwikkelen

  Je wilt gebruiksvriendelijkheid, snelheid en gemak.

  Wij werken met WordPress. Dat is een open source CMS systeem, wat betekent dat het continue in ontwikkeling is en altijd up to date m.b.t. de nieuwste technieken. Door de vele duizenden mensen die er aan werken zijn er altijd nieuwe features waar je gebruik van kunt maken.

  Ook wordt er altijd gewerkt aan het optimaliseren van de software, zodat het snel, veilig en gebruiksvriendelijk is én blijft. Een legio aan mogelijkheden om de zorgen dat jouw website, webshop of webapplicatie op volle toeren kan draaien.

 • Website Illustraties Ontwikkelen

  Je wilt de controle behouden.

  Met een Content Management Systeem, oftewel een CMS ben je zelf volledig in controle over de content op je website. Wil je de tekst aanpassen? Een andere afbeelding plaatsen? Of een pagina of product verwijderen? Alles kan.

  Wij zorgen ervoor dat je alles kunt aanpassen wat je wilt aanpassen. Wil je alleen teksten en afbeeldingen aanpassen? Dat kan. Wil je ook allerlei andere zaken kunnen aanpassen, toevoegen en verwijderen? Ook dat kan. Samen bepalen wij wat je wel en niet kan in het CMS, zodat het voor prettig werkt.

 • Website Illustraties Ontwikkelen

  Je wilt altijd en overal online zijn.

  Alle WordPress websites, webshop en webapplicaties die wij bouwen zijn volledig responsive. Dit zorgt ervoor dat hij op computers, laptops, tablets en mobiele telefoons altijd goed weergegeven wordt.

  Zo staan er bijvoorbeeld op een computer vier kolommen naast elkaar. Op een tablet worden dit er twee naast elkaar en twee onder elkaar en op mobiele telefoons schuiven ze allemaal netjes onder elkaar. Zo zorgen wij voor een optimale gebruikservaring, ongeacht het apparaat waarop de website bekeken wordt.

 • Website Illustraties Ontwikkelen

  Meer dan alleen prettig.

  Met WordPress kun je ook gemakkelijk aan je zoekmachine optimalisatie werken. Zo zijn er tal van plugins waarmee je zelf kan kijken hoe goed de tekst van bijvoorbeeld je blogpost is. Verder zorgt ons responsieve design ervoor dat je snelheid hoog is, iets waar google kritisch naar kijkt.

 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt online succes met WordPress.

  Wij bouwen écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Meer omzet. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?

  1. Neem contact met ons op

Meer over onze werkwijze.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com