Zorgeloos online met WordPress.

Door continue onderhoud & support weet je zeker dat jouw site, shop of webapp optimaal presteert.

 • Website Illustraties Onderhoud

  Je wilt zorgeloos online blijven.

  Door het continue monitoren van jouw WordPress website, webshop of webapplicatie zorgen wij ervoor dat jij je kan focussen op jouw core-business. Wij zorgen ervoor dat alle software up-to-date is en blijft. Wij updaten WordPress, de plugins die er gebruikt worden en het thema continue.

  Zorgeloos online. Dat is waar wij naar streven met ons all-in onderhoudspakket. Voor websites al vanaf € 24,95 per maand. Voor een webshop of webapplicatie is dit € 34,95 per maand. Dit is inclusief één uur per maand support, indien een update onverhoopt zorgt voor compatibiliteitsproblemen.

 • Website Illustraties Onderhoud

  Je wilt snelheid, veiligheid en innovatie.

  Door het up-to-date houden van jouw WordPress website, webshop of webapplicatie zorgen wij ervoor dat hij snel, veilig én klaar voor de toekomst is. Nieuwere versies van WordPress en de gebruikte plugins komen vaak met performance verbeteringen, waardoor jouw site, shop of webapp nog sneller laadt.

  De beveiliging up-to-date houden geeft hackers nog minder kans om binnen te komen en dat spam, malware en virussen geen kans krijgen. Met updates komen er ook vaak nieuwe mogelijkheden binnen WordPress en de gebruikte plugins. Zo kun jij nog succesvoller zijn met een écht goede WordPress site, shop of webapp.

 • Website Illustraties Onderhoud

  Je wilt back-ups van al je data.

  Door alle updates regelmatig en goed uit te voeren zijn back-ups vaak overbodig. Helaas is er nooit een 100% garantie dat jouw WordPress website, webshop of webapplicatie niet gehackt wordt. Ook kunnen er door updates compatibiliteitsproblemen ontstaan. Dan is het hebben van een back-up heel erg fijn.

  Dit is de reden dat wij dagelijks back-ups maken van alle data. Ook van de bestanden wordt regelmatig een back-up gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je, indien nodig, altijd terug kan naar de vorige versie, zonder verlies van data of bestanden.

 • Website Illustraties Onderhoud

  Je wilt eerlijke tarieven.

  Over onze tarieven kunnen wij open en transparant zijn. Die zijn eerlijk en heel erg concurrerend. Een all-in tarief, inclusief één uur per maand support bij eventuele problemen. Wij factureren vooraf voor de gekozen periode.

  WordPress website
  Losse update: € 34,95 exclusief BTW.
  6 maanden: € 29,95 p/m exclusief BTW.
  12 maanden: € 24,95 p/m exclusief BTW.

  WordPress webshop of webapplicatie
  Losse update: € 44,95 exclusief BTW.
  6 maanden: € 39,95 p/m exclusief BTW.
  12 maanden: € 34,95 p/m exclusief BTW.

 • Website Illustraties Onderhoud

  Website onderhoud.

  Een website laten maken en onderhouden met duidelijke kosten. Dan krijg je helderheid en houd je tijd over. Zo kan jouw onderneming weer verder. Regel nu ook jouw website onderhoud en beheer.

 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt online succes met WordPress.

  Wij bouwen écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Meer omzet. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?

  1. Neem contact met ons op

Meer over onze werkwijze.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com