Professionele WordPress website laten maken in Haarlem

professionele wordpress website laten maken in haarlem en omgeving

De opkomst van het Internet heeft bedrijven geholpen een nieuw niveau van groei en ontwikkeling aan te boren. Bill Gates zei zelfs ooit: ‘als je bedrijf niet online is, heb je binnenkort geen bedrijf meer’. En geef toe: wanneer je zelf naar een bedrijf zoekt, laat je degenen zonder website al gauw links liggen. Internetbureau Jun-E-Jay is gespecialiseerd in het maken van professionele WordPress websites. Vele zelfstandigen, MKB bedrijven en multinationals slaagden erin om de aantrek van hun activiteit te vergroten en hun omzet zienderogen te laten stijgen, doordat ze hun professionele WordPress website laten maken in Haarlem.

En dat kan voor jou ook: ook jij bent namelijk niet meer afhankelijk van een beperkt bereik. Of je nu gevestigd bent in Amsterdam, Hoofddorp of Haarlem, je hebt een wereldmarkt aan het uiteinde van je vingers. Elke dag worden websites standvastiger, opvallender, beter, moderne en gebruiksvriendelijker. Maak gebruik van alle mogelijkheden door ook jouw professionele website te laten maken in Haarlem.

Meer informatie aanvragen

Het meest gebruikte CMS ter wereld

WordPress, het meest gebruikte CMS (Content management system) ter wereld, is software die het mogelijk maakt een website te creëren en beheren, die op alle vlakken uitblinkt. De meeste grote bedrijven hebben een website die op het WordPress CMS draait. Denk aan CNN, FORBES, NRC, Radio 538 en The Voice of Holland, om er maar een paar te noemen. Zelfs de website van het Witte Huis is gemaakt in WordPress. Het biedt een legio mogelijkheden, vergeleken met de HTML-pagina’s die vroeger de norm waren.

De sterkste en meest kundige WordPress specialist

Wanneer je gevestigd bent in Haarlem of een omliggende stad, kom je waarschijnlijk veel websiteontwerpers en ontwikkelaars tegen die beweren de beste te zijn. Dat maakt het er niet makkelijker op om uit te zoeken welke de juiste partner is om mee samen te werken. Uiteraard wil je er eentje die exact begrijpt wat jouw zaak nodig heeft.

Met onze kennis van WordPress en onze ervaringen met bedrijven van alle slag, kunnen we met trots stellen dat we deskundigen zijn op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van kwaliteitswebsites. WordPress is geweldige open-source software, die een revolutie teweeg heeft gebracht op het web, met het beschikbaar stellen van plug-ins, snelheid, flexibiliteit en beveiliging. Geen wonder dat Google van WordPress websites houdt en hen bevoordeelt door ze hoog in de zoekresultaten te tonen.

Meer informatie aanvragen

Jouw website laten maken door een professioneel team in Haarlem

Ons team is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen betreft WordPress. De kennis van onze medewerkers maakt het mogelijk om een website van wereldklasse af te leveren op een zo kort mogelijke tijdspanne. Bij ons kan jouw website binnen een week online zijn. De meeste bedrijfsleiders beseffen ondertussen hoe belangrijk het is geworden hun professionele website te laten maken in WordPress, omwille van het voorgenoemde voordeel op Google dat tot veel potentiële nieuwe klanten en dus omzet kan leiden. Maar bij zo’n verandering zijn er veelfactoren waar je rekening mee moet houden.

Meer informatie aanvragen

Waarom zou je een professionele WordPress website laten maken in Haarlem?

– Kwalitatieve en heel snelle webhosting

Wij hosten je website op servers van zeer hoge kwaliteit. Dit helpt jouw website sneller te laden, waardoor je bezoekers de beste gebruikservaring hebben. Google beloont namelijk ook websites met een hoge laadsnelheid. Een website laten maken in Haarlem is dus ook voor jouw bedrijf een goede keuze!

Wij maken jouw WordPress website in Haarlem responsive op verschillende apparaten om ervoor te zorgen dat je (potentiële) klanten de beste gebruikservaring hebben bij het navigeren op jouw website. Dat verbetert ook weer je positie in de zoekmachines, omdat Google veel waarde hecht gebruiksvriendelijkheid.

– Het juiste gebruik van WordPress plug-ins op je website

WordPress plug-ins zijn extra functies, die aan je WordPress website zijn toegevoegd. Met de kundigheid van ons team in het gebruik van meer dan 130 plug-ins, zorgen we ervoor dat we de juiste gebruiken voor jouw website. Dit verbetert de snelheid, het uiterlijk, de beveiliging en de gebruiksvriendelijkheid van je WordPress website.

– Het onderhoud van je WordPress website

Het constante onderhoud van je website is van cruciaal belang, om ervoor te zorgen dat deze altijd goed blijft draaien. Ons team kan ook het onderhoud van je website verzorgen, als je dat liever niet zelf doet.

– De optimalisatie voor zoekmachines (SEO) van je website

Onze SEO-experts zorgen er altijd voor dat de websites van onze klanten zoekmachine-geoptimaliseerd zijn, om hen meer zichtbaarheid te geven naar potentiële klanten toe die op zoek zijn naar de producten of diensten die zij aanbieden. Zo helpen wij ze meer betalende klanten aan te trekken, via de zoekmachines.

Meer informatie aanvragen

We nemen de hierboven genoemde factoren serieus, omdat we weten dat onze klanten zo meer kunnen verkopen. Zoals je ziet: als je bedrijf niet online bestaat, of je website is oubollig, laat je veel geld schieten. De wereld is tegenwoordig een groot dorp en je klanten zoeken je producten of diensten online. Om deze mensen naar jouw bedrijf te lokken, heb je een eersteklas WordPress website nodig. Eentje waar mensen verliefd op kunnen worden. Kies er dus ook voor om jouw website te laten maken in Haarlem.

En je kan eenvoudigweg jouw eigen WordPress website laten maken in Haarlem, door een ervaren en bekwaam team. Door de hoge tevredenheid van onze klanten durven wij je te garanderen dat je bij Internetbureau Jun-E-Jay op de juiste plaats bent voor jouw hoogwaardige WordPress website ontwerp.

Website Illustraties Start een project

Neem ook eens een kijkje op het Linkedin profiel van creatief directeur Michel Schönhage. Zoveel mooie reviews kan geen toeval zijn!

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we je bedrijf een boost geven met de juiste online aanwezigheid.