Ready, set… go!

Er volgt nog één belangrijke alles-in-één check voordat jouw nieuwe site, shop of webapp live gaat.

 • Website Illustraties Opleveren

  Je wilt een goed begin.

  Een goed begin is het halve werk. Daarom is een uitgebreide check vóór live-gang van jouw nieuwe WordPress website, webshop of webapplicatie van groot belang. Dit kunnen wij echter niet alleen. Wij vragen ook jou om alles na te lopen. Dan weten we zeker dat je een vliegende online start maakt.

  Werkt de website goed op computers, laptops, tablets en mobiele telefoons? Werken alle links en buttons? Staan alle teksten en afbeeldingen op de juiste plek en werken de contactformulieren? Zo maar wat punten van onze uitgebreide “Klaar voor de start” checklist.

 • Website Illustraties Opleveren

  Je wilt een complete en uitgebreide check.

  We zouden even snel kunnen kijken of jouw nieuwe site, shop of webapp werkt. Dat is alleen niet voldoende. De uitgebreide “Klaar voor de start” checklist is een lijst met meer dan 40 punten waarop wij de website nalopen.

  Uiteraard denken wij tijdens de test ook aan de snelheid en veiligheid. Zo checken we het SSL certificaat, de score in verschillende snelheidstesten en controleren wij of alle afbeeldingen gecomprimeerd zijn. Zo heb je een snelle en veilige website.

  1. Download de checklist
 • Website Illustraties Opleveren

  Veiligheid converteert.

  Veiligheid is meer dan alleen een praktische zaak: het helpt je klanten te converteren en beter gevonden te worden. Klanten zijn sneller geneigd een aankoop te doen of jouw site als bron te vertrouwen wanneer ze dat groene slotje bovenin zien. Bovendien geven zoekmachines zoals Google een voordeel aan websites met een ssl certificaat.

 • Website Illustraties Opleveren

  Verder meedenken.

  Ook buigen we ons over meer technische aspecten van je hosting. Hoeveel schijfruimte is nodig voor deze website? Hoeveel dataverkeer is nodig voor deze website? Hier helpen we jouw doelen te vertalen in concrete technische behoeftes.

  Onze check maakt dus het verschil tussen een veilige en een niet veilige website. Daarnaast ziet alles er verzorgd uit en kloppen alle technische aspecten zowel intern als extern. Zo krijg je goed en snel je website online.

 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt online succes met WordPress.

  Wij bouwen écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Meer omzet. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?

  1. Neem contact met ons op

Meer over onze werkwijze.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com