Meten, weten en verbeteren!

Door alle data te verzamelen en te onderzoeken kun je gericht verbeteringen doorvoeren.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt gevonden worden.

  Zodra jouw nieuwe WordPress website, webshops of webapplicatie live staat wil je natuurlijk dat je goed en snel gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Dit is een continue proces van meten, weten en verbeteren d.m.v. SEO, SEA en social media.

  SEO houdt onder andere in het aanmaken van nieuwe pagina’s, blogs schrijven, pagina’s optimaliseren, links ruilen met andere relevante websites. Bij SEA betaal je kort gezegd de zoekmachines om weergegeven te worden bij bepaalde zoektermen. Ook promoten via social media speelt een belangrijke rol in het genereren van traffic.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt inzicht in de data.

  Meten = weten. Door allerlei data te verzamelen kom je veel te weten over de bezoekers van jouw website, webshop of webapplicatie. Waar komen ze vandaan? Wat doen ze allemaal op jouw site, shop of webapp? Welke browser gebruiken de bezoekers? Op welke pagina’s verdwijnen de meeste bezoekers?

  Allemaal belangrijke data om verbeteringen door te kunnen voeren. Door al deze data, periodiek, te verzamelen, kom je veel te weten over de mogelijke verbeteringen die je door kunt voeren.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Je wilt continue verbeteren.

  Bij het verbeteren van jouw website, webshop of webapplicatie kun je denken aan een andere indeling, andere teksten of een duidelijkere call to action. Speculeren kan natuurlijk, maar op basis van de verzamelde real life data aanpassingen doen zorgt voor betere resultaten.

  Je past een pagina aan en test deze opnieuw. Werkt hij beter dan de vorige versie? Top! Dan heeft de aanpassing gewerkt. Werkt hij minder goed dan de vorige versie? Dan ga je terug naar die versie en pas je de pagina op een andere manier aan. Elke keer met als doel om de pagina zo optimaal mogelijk te laten presteren.

 • Website Illustraties Online Marketing

  Alles bij elkaar.

  Heeft jouw site straks een goede positie op google, AB testing en duidelijke gegevens? Kijk meteen naar wat we bieden voor websites en webshops.

 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt online succes met WordPress.

  Wij bouwen écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Meer omzet. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?

  1. Neem contact met ons op

Meer over onze werkwijze.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com