Begin bij het begin.

In de eerste fase bespreken we drie belangrijke vragen. De antwoorden op die vragen zorgen voor een duidelijk beeld waarmee wij samen aan de slag kunnen.

 • Website Illustraties Strategie Concept

  Je wilt een duidelijk doel hebben.

  Wil je bezoekers informeren? Wil je dat er producten gekocht kunnen worden? Wil je een efficiëntere workflow creëren binnen jouw bedrijf? Op basis van het hoofddoel gaan we samen kijken of er subdoelen gedefinieerd moeten worden.

  Waarschijnlijk wil je dat er naast informatie delen ook leads gegeneerd moeten worden. Of dat het naast het verkopen van producten ook belangrijk is om belangrijke informatie over het gebruik van producten vindbaar is?

 • Website Illustraties Strategie Concept

  Je wilt een overzichtelijk geheel.

  Je weet nu wat je wilt bereiken met je nieuwe website, webshop of webapplicatie. Nu is het tijd om na te gaan denken over de structuur. Verzamelen je alles op één pagina? Of ga je voor elke dienst en elk product een aparte pagina aanmaken?

  In deze fase van het project bepalen we de gehele structuur qua pagina’s/schermen van de site, shop of app. Op deze manier krijg je inzicht in alle benodigde content.

 • Website Illustraties Strategie Concept

  Je wilt een compleet verhaal vertellen.

  Laten we de over ons pagina als voorbeeld nemen. Wil je daar alleen een korte historie vermelden? Of wil je ook de diensten, producten, missie, visie en het team tonen? Het antwoord op deze vraag bepaalt natuurlijk voor een groot deel hoe de pagina er uit komt te zien.

  Deze vraag herhaal je voor elke pagina van de website, webshop of webapplicatie. Zo krijg je een compleet inzicht in welke informatie er te vinden is per pagina.

 • Website Illustraties Strategie Concept

  Een strategie die werkt.

  Wanneer je de strategie bepaald hebt zorg je ervoor dat alle elementen bij elkaar passen. Dit zorgt niet alleen voor een sterke customer journey, maar ook voor de mogelijkheid van verdere digitale integratie, bijvoorbeeld tussen webshop en applicatie.

 • Website Illustraties Start een project

  Je wilt online succes met WordPress.

  Wij bouwen écht goede WordPress websites, webshops en webapplicaties. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en advies, via concept en ontwerp, all the way naar ontwikkeling, online marketing, onderhoud en support. Meer omzet. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?

  1. Neem contact met ons op

Meer over onze werkwijze.

Samen naar online succes.

Een team van specialisten dat sinds 2011 vanuit Haarlem werkt aan professionele websites, converterende webshops en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

photo

Michel Schönhage

Creatief directeur

023 - 20 23 174
info@jun-e-jay.com